Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 http://armorgames.com/play/4264/colony Açık ara şu ana kadar oynadığım en iyi flash oyundur heralde. Bağımlılık yaptı zaten authoru da "my tribute to my favorite game ever: starcraft" demiş. Campaignini, skirmishini bir kenara bırakın online seçeneği var oyunun, rütbe alıyorsunuz falan. Benim gibi elinizde hiçbirşeye gücü yetmeyecek kıçıkırık bir laptopla kaldıysanız bu aralar tam ilacınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bu tarz oyunlara ısınamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 mission 4 te baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 missionlar bitti, online oynuyodum dun geceye kadar ama rank 2 olduktan sonra 2 serverda da server is full almaya basladim kim oynuyoki bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar