Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Eskiden champion ship manager in arka planinda ünlülerin resimleri vardi Edgar Davies -Zidane - Totti - Hagi bile vardi Champion ship manager 4 e gecti geceli salak salak duyulmamiş 2 ci lig futbolcularinin resimlerini koymaya başladi. Birde champion ship formasini taşiyan amatör oyuncularin fotograflarini koymasi yokmu beni sinir etti :) Acaba diyorum arka plandaki resimleri değiştire bilirmiyim yani bunun için yapilmiş bi dosya varmi yapabileniniz varsa adres verirse sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Telif hakkı sebebiyle ancak resimlerini kullanmalarına izin veren kulüplerin resimleri var. SI forması giyenler amatör kulüp değil bildiğim kadarıyla. Sponsoru oldukları Southend ile Wimbledon takımları olması lazım. Resimler değiştirilmesiyle ilgili www.sigames.com un forumlarından yardım alabilirsin.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 evet bende buldum bitane ama champion ship 4 içinmiş 03-04 için bulamadim kesin vardir ama yapimi zor bişey degil benim gibi dusunen cok kişi oldugu icin illegal bir patch i vardir mutlaka guzel resimlerden oluşan maçlar oynanirken insani dalip götürüyodu kaliteli oyuncularin fotograflari nasil geçtigini anlamiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 google dan arat 1000 tane bulursun hatta oyun hızlansın diye background resimleri kaldıran patch bile vardı sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cm4 oynayacagına 03-04 oyna daha yenisi www.cmturk.com www.cmturkey.com www.fifacmtr.com www.cmfrenzy.com buralardan bulabilirsn[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben Cm4 oynuyorum demedimki 03-04 ariyorum zaten buldum galiba sagolun arkadaşlar kurma firsatim olmadi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya bende merak ettim hangi sitede war yaws bulamıyorum bir türlü. bu arada cmturkey çok kapsamlı bir database çıkarmış.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 yaw site yokki :D cmskins çalışmıyor sanki[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Evet calişmiyor Yaw söyle Tak diye Direk adres verebilecek yokmu pati Player i[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya www.dugouts.com'da war ama 120mb yaklaşık 10000 küsür resim ekliyormuş.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar