guden Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Son 1 haftadır arada sırada renkli çizgiler çıkıyordu ekranda, bugün açtığımdaysa siyah bir çizgi var kocaman ve ekranın sol kısmı tamamen renkli çizgi. sanki yırtılmış gibim. soruma gelirsek ben hiçbirşey yapmadan bu hale geldi garanti kapsamına(acer aspire 6930 modeli) girmesi lazım ama biri bana böyle bir laptop getirse inanmazdım kendi kendine olduğuna :D böyle birşeyin kendiliğinden olduğuna inanırlar mı sizce? inanmadılar diyelim ne kadara ve ne kadar zamana mal olur? sorun sadece ekran olduğu için hd ekran var birtane tv olarak kullandığım onu ekran gibi kullanmam ilerde bir soruna neden olur mu? fotoda ekliyim bari http://img269.imageshack.us/img269/8940/img0058nz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Fiziksel bir darp, çizik vs. yoksa inanırlar gibi geliyor bana. Bi şekilde garantiden çıkarsa baya pahalıya patlıyor yalnız. Bu arada TVye çıkış yapıp kullanmanın herhangi bir zararı yok, o şekilde kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 arka yüzeyinde yada yanlarda hiç bir darp izi yok tertemiz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Çatlamaya benziyo resimdeki görüntü ama darp yoksa,çatlak falan görünmüyorsa,garanti kapsamına girer.Tabi bide süresi geçmemiş ise diğer türlü 200den başlıyor laptop monitörlerinin fiyatı söyleyim.Tabi sorun monitördeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kötü olmus sanki :S garanti kapsamına alırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar