yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aldığımdan beri 5 kez şarj ettim 4ünde restore et dedi nası iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 refurbished? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ipod sux. iriver al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 kullanmayı bilmiosanız bok atmayın ulen ipod a. 4 yada 5 senedir 8gblik ipod nano kullanıorm daha en ufak bi sorun cıkartmadı be. ek olarak itunesdan duzgun cıkartıomusun aleti? hangi cıkartma tuşuna bastıktan falan sonra. ole yapmadığından dolayı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 3 farklı ipodum oldu 6 yıllık bir dönem içerisinde. bir tanesinde bile tek bir sorunla karşılaşmadım. KİLİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ehehe tamam be bu son sefer tak diye çıkartıverdim yanlışlıkla zaten o harddiskten gelen wıızst sesi var ya direkt tercüme oldu ipoda sdffsd çok narin alet canım ama aaa bilgisayara bağlamazken süper ötesi süper bişey al yanında yat yani. ama o yazılımsal olayları bayıyor beni itunes sux. sürekleyip bırakarak mp3 yüklemek vardı şimdi aaaaaah ah 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 itunes olayında hak veririm ama itunes u mac de kullansan dunyanın en iyi muzik programı olur bi anda. windows suks bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mac de güzel tamam da mac kullancam diye hem bi ton para bayılcaksın hem de her yeni yazılım donanım güncelleme yüklerken eşek gibi zahmetlere gireceksin. bana göre değil şimdilik. konusu açılmışken ipod'a koymak için güzel bi video converter var mı kullandığınız? googledan pekala arayabiliyorum da geçen indirdim bi tane 50 mbdan sora mı ne çeviremedi videoyu cart curt bişiler ibşiler o yüzden kullanan varsa söyleyiversin ismini cismini tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 itunes 7 24 bi bn mi kullanıorm lö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ıyy bi de 724 mü kullanıon o sürüm en berbatıymış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 COK KOTUYDU BE ABIII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Yav adam 7/24 demiş yani hafta boyunca her saat cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ama bu daha kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ... .. . . .. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Abilify said: Yav adam 7/24 demiş yani hafta boyunca her saat cahil.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yav said: googledan pekala arayabiliyorum da geçen indirdim bi tane 50 mbdan sora mı ne çeviremedi videoyu cart curt bişiler ibşiler o yüzden kullanan varsa söyleyiversin ismini cismini tenks http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/ ben bunu kullanıyorum çatur çutur çeviriyor herbirşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar