sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bugune kadar bir sorun cikmamisti. bugun yeni herhangi birsey indirmedim ya da degisiklik de yapmadim ama kullandigim nick resetleniyor her seferinde. paticikte kullandigim nicki msnde de kullaniyorum. diger kisiler tarafindan gercek ismim gozukmeye basladi bugun. accounts bolumunden Set Friendly Name den degistirdikten sonra her yeni giris yaptigimda resetleniyor ve sigismond gozukmuyor. birinin basina geldi mi bu durum? nasil cozebilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NellieLovett Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Evet benim de değişmiş ismim yazıyor şimdi fark ettim, değiştirilmiyor da,güncelleştirme de yapmadım bugün,niye böyle oldu anlamadım :S edit.Benim ki düzeldi şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 benimkinde devam ediyor ayni sorun. ben de isterem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar