parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 file komutu ssh'da çalışmıyor. önceden dedicated idi problem olmuyordu. mime_content_type komutunu denedim Fatal error: Call to undefined function mime_content_type() in /home/content/02/ sonucu aldım. Nasıl sunucuya yüklenen dosyaların türünü test edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ssh'la mi baglaniyosun ftp'yle mi? Shared hosting'lere ssh vermezler genelde.. Baglandigin server *nix mi windows mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 php. linux işte. ssh olmasa bağlanıyorum yazmam. bu resim galeri yazılımları filan nasıl anlıyor shared hostinglerde bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 exif_imagetype() Manual from PHP Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet bak bunu da denedim 2 yazıyor bu da olmadı. ne alaka anlamadım. echo exif_imagetype('logo.jpg'); // file ?> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 E zaten 2 yazacak ??? Manual i de verdik ama... Pek okumadin galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha harbi ya, pardon. ben ona hiç bakmadım aklım direk file, mime komutlarına gitmiş bunun gibi olacak sanıyorum: "image/gif": echo "Image is a gif"; break; "image/png": echo "Image is a png"; break; "image/bmp": echo "Image is a bmp"; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yok enum type dönmüş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar