parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 file komutu ssh'da çalışmıyor. önceden dedicated idi problem olmuyordu. mime_content_type komutunu denedim Fatal error: Call to undefined function mime_content_type() in /home/content/02/ sonucu aldım. Nasıl sunucuya yüklenen dosyaların türünü test edebilirim.
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ssh'la mi baglaniyosun ftp'yle mi? Shared hosting'lere ssh vermezler genelde.. Baglandigin server *nix mi windows mu?
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 php. linux işte. ssh olmasa bağlanıyorum yazmam. bu resim galeri yazılımları filan nasıl anlıyor shared hostinglerde bu işi.
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 exif_imagetype() Manual from PHP Site
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet bak bunu da denedim 2 yazıyor bu da olmadı. ne alaka anlamadım. echo exif_imagetype('logo.jpg'); // file ?>
sharky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 E zaten 2 yazacak ??? Manual i de verdik ama... Pek okumadin galiba ?
parvus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha harbi ya, pardon. ben ona hiç bakmadım aklım direk file, mime komutlarına gitmiş bunun gibi olacak sanıyorum: "image/gif": echo "Image is a gif"; break; "image/png": echo "Image is a png"; break; "image/bmp": echo "Image is a bmp";
Öne çıkan mesajlar