Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Daha çok grupla takılıyorum oynadığım server da genelde zerg kapışmaları oluyor hangi ra ları önerirsiniz.Şu anda rr2l2 yim sadece mastery of pain 2 ve mastery of parry 2 var 4 puan boş duruyor.Stealther pek dalmadığı için reflex attack istemiyorum.Dalan aptal stealtherlar zaten dayağını yiyip oturuyo :) Şimi charge diye bi olay var kesintisiz hız sağlıyo ve tüm cc büyülerine dayanıklılık sağlıyo sizce işe yararmı?Determination noldu NF dan sonra?Ip 2 yetermi?Purge 3 lazım sanırım çünkü sadece 3 üncü seviyede allahın belası chanterların stun ını yok ediyor?Mercimi silip animist açsammı? :) bütün hiblerden nefret ediyorum :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 HACI senin rr8 infin varmış. Adı neydi ya bi bakalım herald da bi de hangi server?[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 mo pain veya baska bi ra icin cok erkan yeme icme git charge a yatir puanlarini o kadar faydali bisey :)[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar