Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 su ana kadar 3 fılmini izledim(trust and betrayal,the motion picture,reflectıon) ben sadece bu filmleri biyordum fakat baska movie lerde varmis isimlerini yazarsanız olayların akısı sırası ile bi sekılde indiricem (google dan movie diye arattım ama araya dizi filanda karıstı cıkmadım isin icinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 google yerine forumun aramasını kullansan KENSHIN diye[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 onlar OAV 1 içindekiler birde Seisouhen var. bunda Jinchuu Arc in bir kısmı var sadece Enishi. birde Movie var Requim for Patriots.[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu. Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 baska bisi daha var. görüntüler TV serisindeki gibi, 750mb lik bi film. ancak maalesef 150 mb sini felan indirebilmistim sadece kazaa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aa evet onu bende biliorum bir dahada bulamadim zaten onu[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kenshin The Movie dvd mi neydi zamanında biri bana satmaya çalışmıştı.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kenshinin 95 bölüm tv 1tane flimi Rurouni Kenshin - Requiem for the Restoration Royalists 6 tanede ovası var (Rurouni Kenshin - Reminiscence) 4ova (Rurouni Kenshin - Seisouhen) son 2 ova fliminin dvd si bende mevcut:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu sekil soruların cevaplarını animenfo.com dan (ya da benzeri bi siteden) bulabilirsiniz..google la kasmaya gerek yok :)[signature][hline]Asuka Strikes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar