dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaslar bi yarısmaya katıldım ve sizden oy istiyorum.3. sıradayım su an deney7de nazlıya desteginizi hatırlıorum o nedenle burayı takip ediyorum üzün süredir. ayrıca oy verip konuya yazanlara çekilişle ufak hediyelerimde olucak oy yuzdesini ve kişi sayısını yazınız lutfen dilemma Öğretmenler günü Dunyanın en degerlı varlıkları olan sız ogretmenler! bugun, turk ogretmenının seref gunudur. ona olan saygıyı yenıleme, onun yucelıgını anma gunudur. boyle anlamlı bır gunde hepınızı sevgıyle, candan kutluyorum. http://www.favoricanimogretmenim.com/index.php ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Oy vermek için üye girişi yapın. oh yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 canımı iste bunu isteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben uye oldum verdim oyumu %12 688 kişi olarak. 3. sıradasınız farkta fazla yok aslında bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oy vermek için üye girişi yapıp aşağıdaki mesaja oy verceksiniz arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum dilemma Öğretmenler günü Dunyanın en degerlı varlıkları olan sız ogretmenler! bugun, turk ogretmenının seref gunudur. ona olan saygıyı yenıleme, onun yucelıgını anma gunudur. boyle anlamlı bır gunde hepınızı sevgıyle, candan kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ceko arkadaşım teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sen nazlıya nie destek verildiğini anlamamışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 anladım onun kadar tanıtım yapamasamda ben yapıcam stenizin tanıtımını bugunden sonra ben ve arkadaslarım elimizden geleni yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma said: ceko arkadaşım teşekkür ederim rica ederim kazanırsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bütün öğretmenleri patiye bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Kendini mi destekliyorsun burada, ayıp yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben kazanınca öğretmenim de kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Da daha Türkçe'yi öğretememiş öğretmenin. Mesajda bi özellik göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oradaki mesajların içinde bende yinede en iyisi senindi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaşlar yarışma yarın bitiyor nolur yardımlarınızı esrgemeyin sizlerin oylarına çok ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 paticik umut kapisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bi kız resmi olsaydı topik başında oy patlaması yapardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yine mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 şaka maka çok vahim sitedeki yazılar. ı-i g-ğ ö-o , bu sesli harfleri ayıramamışlar. hepsi aceleye gelmiş gibi böyle. oy moy atmam ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaşlar verdiginiz oy sayısı kadar uye getircem ve cekilişle 5 kişiye 15 kontur vericem nolur yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 üye müye gelmesin mühendis forumundan kışt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çekilişi kim yapıcak peki? nasıl guvenicez ki sana? bence siteden güvenilen birine yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dilemma said: arkadaşlar verdiginiz oy sayısı kadar uye getircem ve cekilişle 5 kişiye 15 kontur vericem nolur yardım edin dilemma said: arkadaşlar verdiginiz oy sayısı kadar uye getircem dilemma said: verdiginiz oy sayısı kadar uye getircem dilemma said: uye getircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 uye olmak gerekiyomus.beni satin alamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 arkadaşlar güvenmeniz açısından çekilişi sizden biri yapsın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar