Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS] Fire Aspocation.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyaz arkaplanda kötü gözükecek ama c/p yapın bi gözükecek mi[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Mesaj tarihi:
öeh. birincisi aspociation diil association filan olucak heralde. ikincisi iki filtre üstüste koyup onu iş diye buraya koymak yanlış. üç resim üstündeki yazının hiç bi katkısı yok resme, adıysa adını sölüyosun zaten. dört paticik albüm var, photobucket var hala freewebsin manası ne.

bu kadar.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Mesaj tarihi:
evet photobucketi unutmuşum[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
bence gayet yerinde bi yorum mesela ben de bu tür şeyler yapıyorum ama buraya zırt pırt atmıyorum (deviantart'a atıyorum euheuhe) hayır yani çaba harcamış yapmışın tamam ama bunu 2 photoshop kullanan yapıyo zaten :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
sanırım benden daha iyisi bekleniyo. :) Bunu bi iltifat olarak alıyorum[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
ya ne diyeceğim bilemiyorum, yani eğer çalışmanın bi anlamı yada bir bekletin var ise bunu belirtmen gerekirdi. Aslında horas'ın tepkisi çok sert değil sadece bu bölümde gerektiğinde takınılması gereken bir tavır. Aynı şekilde tepki gösterilmediği takdirde işin zıvadan çıkacağını düşünüyorum.

Baktığımda zaten bölüm içinde aynı yanlışı yapan arkadaşların çokluğu gözüme çarpıyor. Lütfen bunları ukalalık olarak alglamayın ama düzen için gerekli birşey.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
Nasıl bri beklenti ya yaptığım birşeyi koydum sadece benim hoşuma gitti herkes böle kafasına göre koysa karambol mü olur diyorsun?

Ne demek ya bü bölümün bir amacı da insanların yaptıklarını koyması değil mi iyi veya kötü her şeyimi buraya koymak hakkım ![signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
evet
Mesaj tarihi:
gayet güzel görünüyor bence horace eleştirdi diye niye hepiniz peşine takılıp huaaa olmamış diyosunuz anlamadım çok komik duruyor hehe :).[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
Hakikaten kınıyorum sizi tepkilerinizden dolayı. Paticik Görsel Sanatlar bölümü bildiğim kadarıyla neyin sanat olup, neyin olmadığına karar vermiyor yada eserlerin bu bölümü haketmeleri için aşmaları gerektiği engelleri sıralamıyor. Söylemeye çalıştığınız şeyi gayet iyi anlıyorum ama bunu dile getirmenin, yada bu bölümü o tarz çalışmalara yöneltmenin daha uygun yolları olduğunu düşünüyorum.

Son olarak "hayvan gibi" haddi aşan bir yakıştırma olur ama o tepkiyi hak edecek bişey olmadı burada.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 10 Temmuz 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
sanırım benden daha iyisi bekleniyo. :) Bunu bi iltifat olarak alıyorum

bu sözden sonra niye ortam değişti birden anlamadım anlamışsın işte demek istediimizi[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
bu bölümü haketmekle alakası yok kardeşler abartmayalım. bu bölümde durmaması gerekiyor olsaydı silerdim. tabii ki isteyen istediğini koyuyor. tabii ki kimseden benim kadar süper olmalarını beklemiyorum. :) bahsettiğim kişisel birşeydir. yani ister buraya koysun, ister kendi web sitesine koysun ben bunu söylerdim. deep night da tanıdığım sevdiğim kendisine nazım geçen bir arkadaştır. el emeği olsun, başım üstüne, ama yani bunun bi manası yok bence onun için söyledim. nedir yani efekt dediğin.

ayrıca yine de tavrınızı yanlış buluyorum, ben bunları size söylemedim, deep night a söyledim. o kızmadı kırılmadıysa, anladıysa, size "insan gibi konuş ulan" demek biraz fazla gelir. ha gün gelir size de böyle birşey söylersem o zaman buyrun. anlaştığımıza sevindim. konu burada kapansın.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!
Mesaj tarihi:
Ya sanki görsel sanatlarda bölümü çok meşgul olan,çok fazla çalışma sergilenen biryermiş gibi adama tepki gösteriyorsunuz... Nevar yani bence hoş olmuş,koymakta hakkı[signature][hline]Flamorph
Technology Blaster
City of Heroes Justice Server
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 11 Temmuz 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
devam etmesin daha fazla lütfen. açıklama var anlayana yeter. yetmiyosa da mesaj yazmayın artık bu konuda rica ediyorum.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!!

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 11 Temmuz 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...