Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

php ile ilgili acil yardım

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar
garbıça açtım diye spam yapmayın lütfen çünkü yardımınıza ihtiyacım var. kız arkadaşım dışardan okuyor ve internet programcılığı dersinden sınavı var bu haftasonu. Hoca ilk dönem php filan anlatmış. Defterine bakıyorum ama öyle saçma, öyle karışık notlar yazdırmış ki hiç birşey anlamadım. Bu konuda yardım alabileceğimiz bir site, benzeri bişi var mı ? En azından basic şeyleri öğrenebileceğimiz şeyler. Aldığı notlar yaklaşık 12 sayfa çok değil ama bilmediğimiz için kafa karıştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Uygulama yapma işi birazcık sıkıntılı yani şöyle söyleyim php kodları çalıştırabilmen için ya bir php kodu destekleyen servera ihtiyacın var veya o olayı kendi bilgisayarında gerçekleştirmen gerekiyor.Ama şöyle birşey yapabilirsin easyphp gibi bir program indir kur bilgisayarına.Ardından metin dosyasında yazıp kaydet php olarak explorerla da aç.Tahminim değişken tanımlama değer atama falan anlatılanlar notepad işini hayli hayli görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar PHP veya yazılım öğrenmek çok zor mudur? Herkes öğrenebilir mi? Bu tür şeylere pek yatkın değilimdir. Bilgisayarla ilgiliyim fakat sayısal zekâm iyi değil. Yazılım ve programlama, grafik tasarım üzerine kurs görmek istiyorum. Nedersiniz anlayabilir miyim sizce bunları?
Ha bir de Photoshop ve çizim için elin resim çizmeye yatkın olması ve mouse'a hakim olmak(Photoshop için) zorunlu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

"Van Patisi" said:

Arkadaşlar PHP veya yazılım öğrenmek çok zor mudur? Herkes öğrenebilir mi? Bu tür şeylere pek yatkın değilimdir. Bilgisayarla ilgiliyim fakat sayısal zekâm iyi değil. Yazılım ve programlama, grafik tasarım üzerine kurs görmek istiyorum. Nedersiniz anlayabilir miyim sizce bunları?
Ha bir de Photoshop ve çizim için elin resim çizmeye yatkın olması ve mouse'a hakim olmak(Photoshop için) zorunlu mudur?

programcılık hakkında çok fazla bilgi sahibi olduğumu söylemem ama şunu biliyorum program dili diye birşey yok program dilleri var Java, Html, Visual Basic, Asp, Php, C+ filan var oğlu var. programcı dediğimiz kişi bana göre bu programlama dillerini bilenden çok bu işin mantığını bilen eline bir yazılım kitabı aldığında da kodlara baka baka o dille ilgili istediklerinide yapabilen adamdır. o yüzden bir programcılık kursuna gittiğinde adam sana msdosu açtiriyor amiral battı programı yaptırıyor msdos da sen bu işin mantığını anlayasın diye.
bence kendini software yönünden geliştirmek istiyorsan düşük seviye bir programcılık kuruna katıl sonrada kendini geliştirmek istediğin dil ile ilgili kaliteli kitaplari yamacında bulundur. internet sitelerinden olcak bişeymiş gibi pek gelmiyor bana açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...