Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Penthesilea said: Isi yapabilecek yetenegin/egitimin yoksa bi bok yapamazsin ne yazik ki. hayir bide nasil bu kadar emin konusuosun gorende 45 yasinda guclu bi sirketin ceo su zannederler adami yetenege ve egitime hic ihtiyacin yok paran varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yok o bana dedi bu tarz bu işe girebilirim diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yoo senin ne yazdigini bile gormedim, ilk mesajina cevap verdim. Ya hem fikir soruyorsunuz, benim nacizane fikrim de bu, soyluyorum, sonra harhar oluyor. tamam abicim yaparsin, yap hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bill Gates i deviricek, sonra görücem ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu fikrin konusu ne? açık açık "arabaları durduracak harika bir fikrim var!! adına da fren dedim. piston mantığı ile çalışacak basitçe! sen bi pedala basıcaksın, o da tekerleklere basacak olm!" tarzı bişi yazmaya gerek yok, sadece "arabalarla ilgili bişi" gibi bir cevap yeterli. senin bu konuda bilgin var mı? tahmini kaç paralık bir yatırım gerekiyor.. "şimdiii nerden baksan dönen bi teker lazım, bir de onu durduracak bi mekanizma yapmam lazım.. hmm.. sen nerden bakarsan bana -sıkıyorum 2milyör yeterli.." tarzı bi hesap kafan yaptınız mı? patentli bir şey olmadığına emin misin? %90vardır. ciddiyim %90 alınmış bir patent vardır. nasıl üretilir, ne kadar satar, kaç para getirir? "fren olm bu! insan hayatından değerli mi?" tarzı bi ton soru sorulabilir tabii.. patent aracı kuruluşları vardı bi de.. mecidiyeköy'de bi sürü görmüşümdür hep.. ne iş yaparlar merak ederim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 dasaa günün birinde patenti alırsam, aldıktan sonra sana bişi sölicem. kötü manada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 benim de harika bir fikrim var ama bu fikir dünyanın büyük firmalarının tekelinde olan bir iki programın kullanımını gerektiriyor. yani kendimiz yapmamız imkansız. bu yüzden gg great idea :/ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar