Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dier konuyu garbage atan admini kutlayarak yazıma başlıyorum.Diğer topice bisürü rütbeli forum botu cevap yazmış ve topic bozulmuş.bundan dolay yenisini açtım lol şimdi banlatırlar beni çok da fifi huahahuahu. Açıkcası çok sağlam vucudum var italyan marka giyerim sonuçmu ? sonuç sosyal biyerdeki hatunların bana yazmak için bahaneler telefonlar alması fln filan.. bukadar markaya bakarlarmı?? evet cok iyi vucudunun olması kadar, marka giyinmene bakar bu dilber hatunlar..Gençler forumlarda, açık saçık sitelerde takılcanıza abaza abaza içki içeceğinize saçma sapan oyunlar oynycanıza, gidin para kazanın sizde marka giyin açlık yapmayın komplexe girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 vulgar eski kıyafetlerin varsa bana verirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tabire uyan bir arkadaş nası b elli ediyo pod 20 olsa beni takıp et derdi daha m antıklı tabiki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mp3 sex alkol uyuşturucu işte chp gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cecececcemberi darcemcemberidaralttik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu ne lan ? :D heyecan yapmış, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 selam vulgar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o admin değil, alan yetkilisi.. bu bir.. ikincisi de açılmış bir konu var. bunu kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar