Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mr_Hand said: *ağzında çiğnediği tütünü kenara tükürür* no van ken help mi san. obi van ken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Parcalari ilik suyla yika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sabunlu olsun ama ılık su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mr_Hand said: mulgear6 said: anakartlı arkadas bilgisayarın fişini taktın mı? ses nası çıkıyo sen de yani şaka mısın :) hayır garbıçtayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Tenekeadam said: İstersen elimle yazayım? ahaaaaaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bu arada bu bahsettiğim olay az önce oldu, topik açmaya geldim ki açılmış. ondan buraya yazdım ehe. bi de böyle dış alan kablosuz ağ şebekesi maceram var ki aman aman. :D onlarca köprü network kablosundan internete bağlantıyı veren tek antene bağlı olan kablonun ucundaki RJ45teki 8 pinden biri mi eskik dersin, aynı cihazın eski modeliyle yeni modeli arasında garip uyuşmazlıklar mı dersin, hubda bi ara benden habersiz takılmış networkte kapalı devre yapan köprü kablo mu dersin, her şey düzelmişken bi daha en baştaki bozuk haline gelince "nooluyo lan" diye kafa kaşırken muhtemelen yan taraftaki Ro-Ro limanının hayvani kablosuzu yüzünden 2.5 Ghz frekansındaki 10-11 kanaldan sadece benim kullandığım kanalda hayvani parazit olduğunu mu dersin... bi yaz damlarda kedi gibi dolaştım aadsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar