Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya benim arabanın fabrika çıkışı cd çaları var.hem mp3 hem track falan çalıyordu. Yeni çektiğim cdlerin hiç birini çalmıyor.Orjinalleri çalıyor,eskileri çalıyor.Hatta perişan halde bulunan eskileri çalıyor ama yeni çektiklerimi çalmıyor.Error cd diyor. Track yapıyorum olmuyor,mp3 disk yapıyom olmuyor. Bunu neden yaptığına dair bir fikri olan var mı?Orjinal cdlerimi arabada kullanmak istemiyorum,çukurlarda acaip çiziyor.Valla marshall gibiyim,sürekli aynı şarkıları dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çekmeye çalıştığın cd den olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cd yazma hızını düşür bi, belki bi işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çıldır çıldır çıldırmayan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Vecihi yapıcı yaklaşımlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 FromTheHell said: cd yazma hızını düşür bi, belki bi işe yarar sorunun cevabı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Düşürdüm 24'e kadar daha düşürmenin bir anlamı yok,eski yazdıklarımı o hızda yazıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 git kaliteli cd al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 24'ten daha yavaş yazım bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o degil de bana nil lazım bişey sorucam yoksa çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sen düşür o hızı yahu. 24 yavaş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 10la yazıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 2yle yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 İstersen elimle yazayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ozaman hiç okuyamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi 478 soket bi bilgisayar var elimde. adam ediim dedim, bi ara cozurdamıştı... gittim sıfır 478 anakart buldum. taktım eski işlemciyi vs. üzerine, açar açmaz DIIIIIIIIIIITTT!!!1 hay... dedim. başka ram taktım : DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITT!!!1 eben dedim. takılı her şeyi çıkardım : DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITT!!1 oha dedim. PSUyu da değiştirdim : DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTT!!1 bişey demedim. başka işlemci taktım : DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTT!11 anakartı kasada kısa devre yaptıran bişey vardır diye söküp yalıtarak denedim : DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTT!1 pes ettim. olan 478 pin anakarta verdiğim paraya oldu (bi kılıf bulunur gerçi sdf.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Deacon said: FromTheHell said: cd yazma hızını düşür bi, belki bi işe yarar sorunun cevabı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mutlu son beklemiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bende mi ? sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 2 pin daha al da 480 yap yuvarlak sayı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ahah benden beterleri varmış.Beni unutun ona yardım edin.Bensiz devam edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 anakartlı arkadas bilgisayarın fişini taktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 *ağzında çiğnediği tütünü kenara tükürür* no van ken help mi san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 mulgear6 said: anakartlı arkadas bilgisayarın fişini taktın mı? ses nası çıkıyo sen de yani şaka mısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar