Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikadan cpu, anakart vs getirtmek

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben diyorum ki yeni bir bilgisayar toplayayım ama i5-i7 + ssd li bir sistem düşündüğümden amerikadan arkadaş bavula koysun getirsin istiyorum (işlemci ssd belki de ram ve anakart fiyat durumuna göre)

sorum şu ki havaalanında gümrüğe takılma ihtimali nedir bunların? ben pek olduğunu sanmıyorum açıkçası..kendime aldım diyerek geçebilir heralde

daha önemli soru herhangi bir olumsuzlukta garantinin uluslararası geçerliliği var mıdır? markalar intel, asus, samsung olur muhtemelen..hani 3 kuruş az vercez diye 2 katını vermeyeyim sonra:)
Sosyal ağlarda paylaş

Parça gelecek,takacak bilgisayarına bozulacak.servise gittiğinde fatura isteyecek Abd'den aldığın faturayla işlem yapacaklar mı?Bence yapmazlar.Hatta %89.6'sı yapmaz.Gerçi tamamen oturma organımdan sallıyorum şu anda.Onun için uzun bir hikaye uydurdum,inandırıcılğı artsın diye de küsüratlı istatistik koydum üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1.5 ay önce 3 ekran kartı, 1 anakart getirdim. Hepsi gayet kutuluydu ve el çantamdaydı. Hiçte sorun olmadı sadece gate lerden geçerken kutuları açıp baktılar o ne bu ne diye. . Garanti için de burası Türkiye, bulunur bir yolu diyorum. Umarım anlamışsınızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessarien said:

böyle bir fırsatın varsa gskill ram ve evga anakart alacaksın amerikadan alıyorsan ^^ o kadar zahmete girip asus aldım deme döverler seni :p

bakmadım daha ayrıntılı marka model ama bakiim madem bunlara:)

Penthesilea said:

amerikadan getirecek arkadas kutularindan cikarmak zorunda kalicak yalniz onlari cem kardes, islemci falan zarar gormesin? ssd ye falan bisi olmaz da.

valla zarar görürse ilkecim götürür sağlamını alır geri getirirsin:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yıllar önce yurt dışından dfi anakart almıştım ki o zamanlar dfi türkiyede bulunmuyordu. yaşanılan bir sorun sonrası mail atmıştım dfiya ve 4-5 saat içerisinde cevaplanıp gerekli yönlendirmeyi yapmışlardı. Öyle oradan satın aldın buradan satın aldın gibi bahaneler sunmamışlardı.

Bu yüzden garanti konusunda sorun yaşanacağını sanmıyorum sen yinede Kharon'ın dediğini yapıp kart almış ve sorun yaşıyormuşcasına mail at bak bakalım ne olacak ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...