sQu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Server: Spatalos Race: Asmodian Accountda 30mil kinah mevcuttur Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 pardon merak ediyorum neden satıyorsun acaba aion bekleneni veremedi mi ? bu aralar sıkça aion satışı için konular görünce sormak istedim. Satışında bol şanslar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bi de herkes son levellara gelip satio anlamiorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Fiyat 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 server transferi acilirsa alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 UP - Fiyat 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 insanlara ban yemis char satma lutfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 aptal aptal mesajlar atıp durma, ne ban yemiş chari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ban yedigini biliyoruz hic konusma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 baktım hic item kasılmıo nie acaba dedim sonra character searchten baktım adını yazınca gozukmuo adını yazınca gozukuo normalde adın atıyorum ibukandan ibukan yaz senin adın altta cıkar ama seninki cıkmıo bu banlandıgını gosterio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 daha acıklamalı http://img22.imageshack.us/img22/902/granis1.png 1.İNCİ FOTODA ADAMIN ADI GOZUKUYO--azalie die gorebiliyosunuz http://img121.imageshack.us/img121/1535/granis2.png 2.İNCİ FOTODA ADAMIN ADI GOZUKMUYO--granis adı gozukmuo iste bu banlı oldugunun kanıtıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 mesaj tarihine bak bi, deaktive olmuş accountlar quick searchde çikmaz. Hala banlanmış char diye salak salak konuşmaya devam edersen açtırırım accountu alirim screenshotu sen de açma parasını ödersin. Kıvıracaksan sakın mesaj falan atma daha başlığa, zaten foruma üye olduğundan beri yaptığın aptallıkların haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Spatalos mı var bu karakter cıkmama sorunu bilmiyorum ama bazen ben kendi karakterimi bile bulamıyorum çıkmıyor işte.Bu arada squ tarafından bir sorun cıkacagını sanmıyorum kendisiyle daha önce alışverişim oldu öyle sc koyup garip garip eylemlerlerde bulunup üzmeyin adamı :) -up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ahah darkwolf, squ haklıysa şu anda yorganın altına girip çıkmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 pm at ya da msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Account satılmıştır teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar