Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana akil fikir.

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Cevaplar ve fikirler icin tesekkur ederim. Cevap vermem uzun surdu lakin konuyla ilgili bekledigim bazi haberler vardi.

Ne yazikki cok ic acici degil.

En buyuk fikrim annemin orgu dantel tarzi islerini satma yonundeydi fakat uretimin benim sandigimdan cok daha zahmetli ve yavas isledigini ogrendim. Yani astari yuzunden pahaliya gelecek ve isin tum zamani alacak olmasinin yaninda getirisi bir aileyi gecindirmeyecek duzeyde gorunuyor. Annemin son zamanlarda gecirdigi iki ufak ameliyatin da cok buyuk olcude etkisi var buna (ailede saglam kimse yok saka gibi=) ).

Su durumda annemin calismasi pek mumkun gorunmuyor. Bu durumda benim pek mumkun gormedigim "gelirimi artirma" secenegi ister istemez on plana cikiyor.

Fikrim cok, gerceklestirecek birikimim var lakin ugrasacak vaktim yok =) Yine de bir sekilde kendimi daha da optimize edip, hafta sonlarimi ve gecelerimi isin icine katmaya karar verdim. Bunun icin ugrasiyorum bi kac gundur.

Gectigimiz sene boyunca haftada 4 gune varan is yeri nobetlerimi biliyorsunuz bazilariniz. Bu yogunluktan 1,5 ayligina da kurtulmus olmak guzeldi =) Hic olan senelik tatilimi yapmis gibi sayiyorum kendimi =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...