Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya playlist i genişletiyorum yazarmısınız lütfen bişeyler bol bol???[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ehe huyum falan değildir ama bir bak istersen...[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 alalal napalım metal dinlemezdim bi anda metal dinlemeye başladım hakkaten seni gördüğüm yerde dövücem.. artizlik yapma be bi kerede[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 pardon ama cevap güzelmiş :) tebriks alex
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Chiptech, 04 Temmuz 2004 21:45 tarihinde demiş ki: alalal napalım metal dinlemezdim bi anda metal dinlemeye başladım hakkaten seni gördüğüm yerde dövücem.. artizlik yapma be bi kerede Hehe...[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 o "Hehe.." "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!" a dönüşmesin bence kes sesini..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ha bu arada, Marduk - World Funeral ve Immortal - Damned In Black iyi olabilir. Onun dışında Tchaikovsky diye bir grup var, rus asıllılar ama iyiler.Enstrümental genelde, çello keman her birşey var hehe.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 *! grr *[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 04 Temmuz 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Hehe... Burası özgür bir ülkenin özgür forumu, konuşurum hehe de derim her birşeyi yapalım. Heboley.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 chiptech: hareketlerine dikkat etmeni öneririm. burası tehdit savurulacak yer değil. ban sebebidir, hatırlatırım. alexi: arkadaşlarımızın müzik zevkleriyle dalga geçmeyelim di mi? işin içinden "ama ben sadece bilgilendirmek açısından şeytmiştim" diyebilecek olduğu tahmin ettiğimden uzatmıyorum ama, chiptech'in üstüne gitme derim.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 tehdit etmiyorum ki neden-sonuç ilişkisi gibi bişey.. Özür dilerim Emaleth..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben sadece "dövme beni plz" diyebilirim yani...[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 vay alexi n00bu adam olmuş da millete laf atıp üstüne posta koyuyor :D lol takıl alexicim rahat ol sen
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Dövme Ivan plz =P.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Head Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 My dying bride - the cry of mankind[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 son zamanlarda dinlediğim en iyi slow metal şarkı: fear factory - human shields açıkçası başka aklıma gelmedi, hem metal hem de slow zor bulunan birşey.[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eskidir bayaa ama tesla-love song[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Cure'un Love Song'u vardır. =)[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 slow denilen metal buysa anathema - one last goodbye
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Doom oldu o =)[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Evanescence My Immortal :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Çok tiki =P.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Valla bir zamanlar Nothing Else Matters neyse şu anda da My Immortal o bir tip insanlar için =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba.
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 iced earth - i died for you[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Öne çıkan mesajlar