Hakan74 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Selam arkadashlar... Gorevi aldım ama ne nerede nerde neyi kesecem bilemiyorum ing. az oldugundan bana acıklama yaparsanız oldukca mutlu edersiniz beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Dark Elf Palus Knight Birinci adım: Gludio ' ya gidip master virgil ile konusup palus kngiht questini al .Senden 13 Lychantrop zimbirtisi toplamani isteyecek Step Two: yoldan gludionun kuzeyine(north) dogru ko$ . Kanyon gibi bi yere varacaksin o kanyondan ciktiginda direk sola don . Yolun kenarinda Lynchanthrope lari goreceksin onlari kes. ratmanlar aggro deil dalmazlar ama obur bocukler aggro kicini kolla . sadece 13 tane lynchanthrope zimbirtisi toplaman gerekli diger yaratiklarla mecbur kalmadikca muhattap olma Step Three: zimbirtilari toplayinca gludio ya geri don virgil seni gludine yolliyacak ordaki DE guildinde Abyssal Celebrant Kalinta ile bulusacaksin . 1 tane giant poison spider zimbirtisi and 5 trimden spider zimbirtisi isteyecek Step Four: gludin in south una dogru kaptir yolun sonunda poison spiderleri goreceksin bunnardan bir tane zimbirti alman yeterli. yoldan biraz daha devam edersen trimden spiderlarida bulabilirsin onlardanda 5 tane zimbirti toplaman gerekli Step Five: kalinta'ya geri don , sana abuk subuk biseyler verecekverdigi zimbirtiyi gludiodaki DE guildindeki Virgil e geri gotur Step Six: virgil sana ayni odada baska bi lavuk gosterecek o lavukla konusup palus knight olacam de eyvallah diyecek 20 olunca ayni amcaya geri donup skillerini alabilirsin[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar