Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2002 süfer sağlam çıktım ehe hepsini gördüm. bişi görmemem gerekenleride görmedim zaten :-P[hline] Asferatum Narsila! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bütün testi bir pislik bekleyerek paranoya içinde yaptım hiç bişey olmadı hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 daş gibiyim hepisini doru bildim:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hepsi doğru[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 çakı gibiyim maşallah. Bi de 2 ye yakın miyop olmasa :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunyowski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 burada rakam yok said: _GaRGoYLe_, 28 Ekim 2002 19:34 tarihinde demiş ki: burada rakam görebilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 zaten rakam göremeyenler sağlıklıdır diyo o resimde bi rakam yazmış onu görenlerde hasta işte[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sensin hasta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 18 yaşıma geldim ve renk körü olduğumu farkettim (ciddiyim).. bugüne kadar kırmızı ve yeşili hep gördüm ama bu testte hiç bi rakamı bilemedim.. şoktayım :)[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar