SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Aslında internet bölümüne de gidebilecek bi konu olabilir de buraya açtım. Hatalıysa affola. Şimdi beyler bayanlar, apartta kalıyorum ben, şimdi ben en üst katta kalıyorum, her katta da 2 modem var, misal benim modemin adı kat_4_sol benim buna bağlanmam gerek, sinyal kalitesi imba çünkü, fekat, son zamanlarda bi sorun çıktı. Aralıklı olarak, -ki bu aralıklar 20 dk falan yaklaşık- internet bağlantısı sorun çıkarıyor. Altta bağlantı simgesinde ünlem çıkıyor. Onar diyorum olmuyor. Fakak aynı hatta bağlı alt katın modemine bağlanıyorum, bi sorun yok. genelde 2-3 kademe çekiyor, ama nete giriliyor. E ben kalitesiz sinyalle bağlanmak istemiyorum, hızı etkiler sanırsam. Ama bu modeme de gıcık oluyorum, online oyun oynanmıyor arkadaş kapımın dibindeki modemle. Yanlız söyle birşey var, sorun çıkardığında fişini çekip takınca düzeliyor, bi 20 dklık, ya da yarım saat, herneyse işte, düzeliyor bi süre. Sonra yine aynı. Bunun nedeni nedir dayıboygirller, nedir sorun, nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 telefon hattında splitter takılı mı? her telefon çaldığında gider eğer bağlı değilse. paralel hat falan varsa onlarada lazım splitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 apartta telefon hattı yok dairelerde, sadece altta yöneticinin bulunduğu yerde var ki bu saatlerde çalmayan bi telefon, tek telefon var yani paralel de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kattaki modemler tek bir adsl-ya da herneyse- hattına bağlıysa sorun senin bağlandığın cihazdadır. bazen cep telefonları da wireless cihazları etkileyebiliyor mikrodalga fırının etkilediği gibi. modemin yayın yaptığı kanalı değiştirip deneme yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dhcp yuzunden. 20 dakkada bir yeni ip atiyor. onun suresini yukselt ya da dhcpden ip rezervasyonunu gercekle$tir baglanacak bilgisayarlar icin. diger bir secenek de dhcp yi iptal et, manuel ip ata makinelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar