proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 seviyo musun bunları? bak ne buldum: http://www.youtube.com/watch?v=lEmALYV72sc sacrifice albümü gayet güzel. pek satanikler ama çok değişik kafalarda abiler, yani gorgoroth un sözlerini daha romantikleştirip 70 lerin saykodelik müziğiyle harmanlayınca böyle bişey olur heralde. albümde seytınlar havada uçuşuyor adeta. ama müzikal olarak kesinlikle başarılı, progressive rock seviyosan bunu da seversin. güven bana. evet sana diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha. terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 farklı bişeye benziyor merak ettim yarın bi indirem araştıram dinliyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 flashh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ilk defa king crimson dinlediğimde aynı hissi yaşamıştım, vay be(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bu grubu sevdiyseniz şuna da mutlaka bakın: Blood Ceremony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar