Lord Erman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Herkese merhabalar, Öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Mirage'dan beri Magic oynuyorum ve Kamigawa'dan beri de online olarak oynuyorum. Üniversite yıllarımda oynadığım arkadaş grubu zaman içinde dağıldı (Urza dönemleri)(bu arada yaş 36 merak eden varsa) ve bende haliyle online versiyona geçiş yaptım. Şu sıralar MTGO'da maalesef tek başımayım genellikle. Yaklaşık 3 yıldır www.puremgto.com isimli sitede her Salı Rogue Play başlığı altında makalelerim yayınlanmaktadır. Pek çok değişik format oynuyorum ve elimden geldiğince de yeni online formatları takip ediyorum. Gelelim iki soruma: 1- Aranızda aktif olarak MTGO oynayan arkadaşlar var mı? Ancak casual değil turnuvalara yönelik oynayan arkadaşlar arıyorum. 2- Proxy kabul edilmesi şartıyla paper Magic oynayabilirim. Ancak İstanbul sınırları dahilinde olması gerekiyor. Bu şekilde düzenlenen turnuvalar var mı? Varsa bilgi alabilir miyim? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Oyun mühendisinde(ist moda da) her haftasonu ödüllü küçük turnuvalar yapılıyo. bide bu pre release, release turnuvaları fln düzenlenio hep.ben gitmistim alara reborn release tunuvasına taksimde yapmıslardı 30 ytl mi ne vermistim ama baya kart vermislerdi.simdi unuttum düzenliyen adamıda nette ararsan ya da oyun mühendisine gidersen tanıyolar orda. edit:bi kac mesaj asagıda baslıgıda war yusuf kemal vefa ismi tel yazıyo baslıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 siberlord diye nikim olsa insan içine çıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 6 yıl önce hangi akıl sectiysem öle bi nick. orta 2 deyken anca bu kdr yaratıcıydım napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kilitletirim bu konuyu.moderator benim eniştem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar