aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 su son mesajindan belli zaten dersten kalicagin, hatta gene alip gene kalicaksin. insanlarin aptal aptal sebeplerden dersleri 3-5 kere tekrarlamarina anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şimdi recursive decursive gibi wow addonu ve nasıl en iyi cs (kaantırsıtrayk) dersi oluyor ben onu anlamadım. çünkü en cs artık okutulmuyor. codmw2 falan okutuluyor okullarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 geldim şimdi sınavdan, boş kağıt tabii ki de. yalnız yemin ederim kendimden utanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 senko said: şu anladım şimdi 8 değil 88 saat çalışsam yapamam ben bu dersi. bi halt anlamış değilim hala, recursive diye bişi var ünitenin başında onu bile anlamadım. kodları ezberleyip mi girsem acep sınava Abi kusura bakmayin da kontenjani doldurmasaydiniz keske de ben gitseydim zamaninda su bolume =( Recursive icin oturup kod yazmadan anlaman zor. Ic ice kutular falan koyarak isleyisi falan canlandir en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 recursive de bi tane örneği analiz et. genelde istenicek şey bellidir, bir tane veri gelir eline, sonra tekrar tekrar olur, nası inputa nasıl return edildiğini iyi anla. return a ve return a+1 tadında ufak karışıklıklar olabilio, onlara dikkat edersen çok kolay. dakikalarca kod yazıp 20 puan alıp, diğer soruya geçip 4 satır recursive le 25 puan alıodum, adil deil :D bide recursive 4 yada 5 satırı geçmez unutma, zaten bunun ilk satırı ve son satırı sabit olur, biri if biri return, arasıda işteöle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 senko said: şu anladım şimdi 8 değil 88 saat çalışsam yapamam ben bu dersi. bi halt anlamış değilim hala, recursive diye bişi var ünitenin başında onu bile anlamadım. kodları ezberleyip mi girsem acep sınava la doğruyu sööle bi kere girdin mi sen bu derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne başarısızsın demek istedim :( öğrencisin arkadaşım sen 4. alışım diyorsun, recursive ne bilmiyorum diyorsun. yapma etme lütfen ya. az emek beyler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar