wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar bende COH luyum.. ama şuanda acayip acayip takılıyorum.. bana yardımcı olmak isteyen gonulluler varsa :) bi şekilde yardımcı olabilrmi daha tutorialdeyim, neyse bi şekilde ilgilenirseniz sefinirim..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya yardımcı olabilicek birileri varsa çok sefincem char açma konusunda daha dorusu nasıl açıcam konusunda.. ( anyway bu sadece şimdilik :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Aramıza hoşgeldin Wildpervert. Sticky yaptığım topiclere bir göz atarsan yardımcı olur kanaatindeyim: Oyun hakkında genel bilgi, karakter orijinleri ve sınıfları... City of Heroes Supreme Guide Takıldığın bir konu olursa burdan dile getir, elimizden geldiğince yardımcı oluruz. İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Saol onları okudum da ben mesela bi scient-blaster açıcam ama pri sec ne vereceğimi nelerin daha iyi olacağını falan bilmyiorum, yani açan kişiler varsa onları falan söylerlerse..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Söylerler ama herkesin oyun zevki kendine özel, onların beğendiğini sen beğenmezsin. Bu yüzden değişik ırklar, sınıflar var bilgisayar oyunlarında. Sana tavsiyem bütün sınıflardan birer tane karakter yaratmak. Hatta daha ileri git, güçlere göre de karakter yarat. Kafana hangisi uyarsa ona devam et. Zaten 6. levela ulaşman 1-2 saatini alır.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 DA2019 ya katılıyorum ben neredeyse 2 haftadır oynuyorum ve en fazla lvl 15 kadar gittim ve baştan başladım,tüm sınıfları ve yapılabilecek konfrigasyonları denedim sayılır,en son bugün server gitmeden önce baladım gelsin oynıcam.Sende oyunda olursan /t MioaW,..... şeklinde mesaj göderebilirsin bana elimden gelen yardımı yaparım.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ana karakterini bulduysan sorun bence yok gibi cunku level aldikca basta alamadigin ozellikleri alabiliyorsun temeller haric tabi .. mesela tanker actin rock / rock sectin bunlarin icersinde ilk asamada iki ozellik secmeni istiyor ama korkmana gerek yok level aldikca rock/rock icersinde istedigin baska ozellikleride aciyorsun sadece ne olacagina karar ver yeter. arkadaslarin dedigi gibi bir cok karakter yaratarakda baslayabilir ve sana en zevk vereni secebilirsin. acikcasi ben sirf karakter yaratip onun tipini degistirmekten zevk aliyorum .. sanirim oyuna giremeyecegim devamli keske soole olsaydi boole olsaydi dedirtiyor insana bu arada devvo Evil Terapy isimli blaster su an uzerinde durdugum .. 3. oldu [Bu mesaj NexcaT tarafından 09 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Nexcat iyi güzel de bi karar ver artık, 15lerde takılıp kalıcaksın bu gidişle. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok Devvo bu son zaten 3. kere sicradim buldum ne yapayim her biri baska zevk veriyor su anda son karar Evil Terapy Blaster Elec / Devices level 6 justice izci sozu son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Tam detayları yaz, oyuncu listesini güncelliyeyim... Edit: Zaten bi originin eksik onu da gir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." [Bu mesaj DA2019 tarafından 09 Temmuz 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: wildpervert, 09 Temmuz 2004 15:01 tarihinde demiş ki: Saol onları okudum da ben mesela bi scient-blaster açıcam ama pri sec ne vereceğimi nelerin daha iyi olacağını falan bilmyiorum, yani açan kişiler varsa onları falan söylerlerse.. Bırak böle işleri abi :) gel senle swg ye baslayalım :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 haha :D yok olm bu oyun sardı beni baya idare ettirir :)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar