Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Merhaba, Aslinda sorum cok basit. Suanda windows 7 64 bit kullaniyorum ve 32 bit installer'a sahip olan bir programi kurmam gerekiyor. Installer kendisi otomatik olarak acilip bana program files mi program files (x86) mi sececegimi sormadigi icin hata veriyor. Bu tarz bir programi nasil kurabilirim? Acil olarak cevaplayabilirseniz sevinirim.. Tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bahsettigin programı 32bit bi pc'ye kur, sonra o açılmış halini senin program files (x86)ya atıp açmayı dene. p.s.daha önce hiç denemedim sadece bi tahmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nereye ne dosyası attığını ne bilecez ki, registry kayıtları falan da vardır onun bi de. öyle olmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dediginiz seyi denedim fakat registery falan olayindan dolayi olmadi dediginiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 64 bit windowlarda 2 kurulum destination'ı var ve bunu otomatik seçiyor; Program Files(x86) ve Program Files adlarında.32 ve 64 bit programları oralara yüklüyor zaten sorunsuz. Bahsettiğin probleme gelirsek,bende denk geldim birçok kez; said: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher. diye bıdıbıdı ediyor.Bunun nedeni yüklemeye çalıştığınız programın 16 bit olması,32 bit bildiğim programları azcık nette inceleyincede 16 bit olmalarını gördüm.Ve windows bunu default desteklemez hata verir,eğer o program hayatmamak meselesiyse 32-bit windows Virtual Machine yükle,ve onun üzerinde çalıştır.Bundan başkada yol yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 programin 32 bit oldugunu hatta yukledigim yerde x86 mimarisine gore dizayn edildigini biliyorum fakat sanirim yuklemeye basladigi zaman daha bana hangi program files'i sececegimi sormadan 64 bit olani secmeye calistigi icin kuramiyorum. virtual machine dediginiz olay nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yuklemeye cali$tigin program nedir acaba? bi de uyumluluk moduyla denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 win 7 sürümün nedir bilmiyorum ama xpmode kullanabilirsin. sana sanal bi xp yapıyor. o xp ye kurdugun programları win 7 altında çalıştırabiliyosun.sanal makineye girmeden calıstırabiliyosun, programs altından direk. öyle bişe yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 windows 7 home premium kullaniyorum, xp mode'u sanirim bu surume kuramiyorum degil mi? kurmak istedigim program mit scheme'in 6001 versiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 emin değilim ama pro,ultimate ve enterprise sürümlerinde var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yanlışım yoksa bahsettiğin program ve sürümü baya eski olması lazım,onlar her ne kadar x86yız desede,2002 ve sonrasında update görmeyen programlar x86ya uyumluluk sorunu çekiyorlar-bunlar başta 32mimarisine göre yazılsada-,zaten böyle olmasa biz halen "bu program 32bit,64bitte çalışmıyor" hatası almayız,çünkü 16bit programlar antika artık,bulmak bile olay. Senin dediğin duruma baktım,tek çıkar yol söylediğim gibi virtual machine 32 bit yüklemek pc'ne.Bu yolla 16bit program dahi çalışıyormuş. Yüklemek için,google'a yazsan çıkar zaten,hatta microsoft download'tanda çekebilirsin.boyutu gayet kısa,kullanımında da özel birşey yok anlarsın yüklediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hatanın ne olduğunu bağlı aslında. örnek olarak iTunes'un 64bit versiyonu xp64'e kurulamaz normalde. vista ve yukarısını ister. aslında teknik olarak herhangi bir sınıra gerek olmasa da installer içerisine böyle bir sınır girilmiş. bir çok yerde anlatıyor nasıl olduğunu ama basitçe yaptığı şey .msi dosyasının içerisindeki LaunchCondition key değerini 600'den 501'e düşürümek. (msi dosyasını ORCA adlı MSI editor ile açıyorsun) fakat bu installerin msi ise geçerli tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 installer'in msi dosyasini goremiyorum boyle .exe olarak gelmis ama dediginiz yolla yapilabilirse denemek isterim :) bana da virtual machine olayi cok mantikli geldi fakat virtualbox mu yoksa daha baska birsey mi kullanacagim. bu konuda biraz bilgilendirebilirseniz cok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi destekliyorsa xpmode direk. çok kullanışlı. application sharing mantığı gibi bişe var. yoksa vmware önerebilirim. virtualbox da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne yazik ki home premium kullandigim icin desteklemiyor diye biliyorum xpmode'u.. virtualbox'da kurulum denedim fakat xp'yi install etmeye kalktigi zaman belirli bir noktada siyah ekran cikarip takili kaldi. kurulum icin bir bilgisayarciya goturmustum o da bu sekilde sata olmadan falan filan olmaz gibi birseyler soyledi kafam karisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar