Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Arkadaşlar ben şirket adına bir site açmak istiyorum,site yapmaktan iyi anlıyorum ama açmaktan anlamıyorum :) Şimdi www.progen.com.tr 'den domain aldım. Peki şimdi ne yapmalıyım? Dosya yöneticisinde Klasörler var httpdocs falan gibi. Buraya index.htm dosyasını upload ediyorum ama siteye girilmiyor genede. Birşeyler gördüm sitede "şurdan tescil ettirebilirsiniz" gibilerden. Önce tescil falan mı ettircez? Ya birisi bana en baştan sona kısa bi tutorial falan yazabilirmi acaba :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 DNSleri tanımlamamışsın galba sen[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 DNSler kendi tanımlanmış anladığım kadarıyla.. Yardım edebilecek yokmu :([signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 html dosyalarinin konmasi gereken klasore index.html uzantili ya da .php ya da artik ne index dosya uzantilari kabul goruyorsa onu upload etmelisin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Üye olduğumda,kullanıcı bilgileri olan mailde şöyle birşey var: "Eklediğiniz domainleri daha önce tescil etmediyseniz tescil etmeniz gerekmektedir. Bu işlemi http://www.comtroller.com adresimizden gerçekleştirebilirsiniz." Tescil ettirmessen kullanamazmıyım?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 zaten domain aldim diyorsun sen yani tescill ettirdin, belki domain açılmamış olabilir bu bir ihtimal. aldiğin domain in e girince site çıkıyomu yani progen in hazirlaidği bi sayfa vs çıkıyomu ? Birde bu konuyu Progen e sorsan daha iyi[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yok hayır... Orda Domain yarat diye bi seçenek var,oraya site urlsi yazıyorum sonra yaratıyorum. Dosayaları geçiriyorum falan fakat olmuyor :([signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Galiba Daha aldiğin domain açılmamış biraz bekle olmassa domain aldığın hostun destek hattını ara yada maıl at daha cabuk yardım alırsın..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar