TomCat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Modem çeviriyo bağlanıyo ama ses gelmiyo belli etmeden bağlanıyo .) Şu kahrolası trojanlardandır onları temizledim ama modemden ses gelmiyo şimdi de nası düzeltebilirim?
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Modem > Ozellikler > Hoparlor sesi > Kapalı/Yuksek
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 niye duzeltesinki gecenin 4 unde annemler uyanmasın diye ben modeme neler yapardımda susturamazdım :D[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: kaan0489, 03 Temmuz 2004 22:24 tarihinde demiş ki: niye duzeltesinki gecenin 4 unde annemler uyanmasın diye ben modeme neler yapardımda susturamazdım :D +1
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Modemi eğer ayar yapıp susturamıyorsanız ; Modemin içindeki siyah silindir şeklindeki cismi bi pense ile çıkartıp sesi engelleyebilirsiniz.. Biraz anarşistçe gelse de işe yarıo..
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 he he;ben susturmak için üstüne sakız yapıştırıyorum;en iyisi oluyor.Birazcık ses geliyor ama çok az.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 duzeltme ole kalsin adami hasta eder oses zati aciklamala sana yeterli olacaktir :D
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Biraz duyuluyor olması iyi.En azında bir Dialer numara çevirirse anlarsın(gerçi bazı dialer lar modem sesini kapatabiliyor)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
TomCat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 benim için de iyi de dediğiniz gibi bi dialer numara çevirirse çok kötü olur.Mesela dialer no çeviriyo o zaman normal bağlantının koptuğunu anlayabilir miyim
Öne çıkan mesajlar