TomCat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Modem çeviriyo bağlanıyo ama ses gelmiyo belli etmeden bağlanıyo .) Şu kahrolası trojanlardandır onları temizledim ama modemden ses gelmiyo şimdi de nası düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Modem > Ozellikler > Hoparlor sesi > Kapalı/Yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 niye duzeltesinki gecenin 4 unde annemler uyanmasın diye ben modeme neler yapardımda susturamazdım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: kaan0489, 03 Temmuz 2004 22:24 tarihinde demiş ki: niye duzeltesinki gecenin 4 unde annemler uyanmasın diye ben modeme neler yapardımda susturamazdım :D +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Modemi eğer ayar yapıp susturamıyorsanız ; Modemin içindeki siyah silindir şeklindeki cismi bi pense ile çıkartıp sesi engelleyebilirsiniz.. Biraz anarşistçe gelse de işe yarıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 he he;ben susturmak için üstüne sakız yapıştırıyorum;en iyisi oluyor.Birazcık ses geliyor ama çok az.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 duzeltme ole kalsin adami hasta eder oses zati aciklamala sana yeterli olacaktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Biraz duyuluyor olması iyi.En azında bir Dialer numara çevirirse anlarsın(gerçi bazı dialer lar modem sesini kapatabiliyor)[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TomCat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 benim için de iyi de dediğiniz gibi bi dialer numara çevirirse çok kötü olur.Mesela dialer no çeviriyo o zaman normal bağlantının koptuğunu anlayabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar