RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar bu questte takıldım.Şimdi Jan'a geldi bir çocuk birşeyler anlattı sonra gitti.Jan evime gidiyorum dedi gitti.BEnde Slumstaki evine doğru gittim.Orda gidiyorum lisayla konuşuyorum help my daughter diyor.Yatağın üstünde yatan kızı kastediyor heralde.NEyse daha sonra iniyorum giriş katına orda Ma Jansen diye biri var,onunla konuşuyorum janı government ta bulabilirsin diyor.İniyorum aşağıya Amcasyıla konuşuyorum adam where is blasted chicken falan birşeyler diyor janla ilgili birşeyden bahsetmiyor...TÜm walkthroughlara baktım Jan'ın amcasyıla konuşunca Lady Jysteev e göndermesi lazım beni fakat böyle birşey olmuyor. Delirmek üzereyim,yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 e o göndermesin sen git :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 gondermiyor, konustuklarinin arasinda jystev ismi geciyor. adamin deli sacmalarinin arasinda bir tek mantikli laf bu. government district teki estate e gidiyorsun direk.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Abi LAdy Jysteev adı geçse tamam gidicemde o deli herifin dediği tek şey-where is the blasted chicken?Benim sandöviçimi götürdü o falan gibi birşey diyor... Anlamadım gitti bug mı vardır nedir?Ayrıca lady jysteev e gittim konuşoyrum hidden ilgil birşey sölemiyor[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tam olarak konu$tunmu jan jansenin evindeki herkesle,belki bi tur flag vs aliyosundur questle ilgili hepsiyle konu$unca..ben hep konu$tumda dedesiyle konu$man lazim mesela jan jansenin,en alt katta turniplerin yanindaki tip[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bir allahın kulu var mı saveleri gönderebileceğim?O jan'ın questi yapsın benim için.Var mı şu garibana yardım edecek birileri?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bana yolla. Bugün yüklüyorum zaten oyunu. Bir bakayım questi hatırlıyor olmam gerek :) [email protected] adresine yollayabilirsin.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Onu bunu bilmemde o questin sonunda sewersda bir mind flyer ( illithid ) çıkıcak ona gore hazırlan da git. Hatta bir adam var orda onla konuşuyosun adam illithid'e dönüşüyor olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 . [Bu mesaj Foxx tarafından 10 Temmuz 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hazirlanacak bisiy yok, o da gorev veriyor sana, yapiyosun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ehuh. O kadar basit değil işte. Adamın oyununda bir hata olmuş herhalde. Quest geldiğinde eve gitmesi gerekirken Jan eve gitmemiş oluyor. Diğer insanlarda quest yokmuş gibi bir tepkide bulunuyor. 2 saattir virüsle uğraşıyordum. (Ehem Eski cdlerimden virüs kaptımda) Şimdi geçecem o gröevi. Eğer olursa tabi :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tadaaa. Sorunu çözdüm sanırım. Ayrıntıları ve save dosyasını yolladım mailine. Sorun olursa çekinme :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eyvallah solufain.Sağolasın[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar