mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yapıyodum ben de çok üşendim bıraktık kagıdı scan edip yollıyım devam edin dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ya bak şmdi anlıyorum mesela 0,12 1*1^-1 hatta tamam iyi hoşta mesela 0,12 16 tabanına çevirmek için 0,12*16 yapıcaz Çıkıcak 1,92 1'i alıcaz 0,92*16 yapıcaz 14,72 çıkıcak 14ü alıcaz 0,72*16 yapıcaz 11,52 çıkcak 11i alıcaz....Peki bu ne zmn biticek hacıı bitmiyo mu bu??Ben bunu sabaha kadar alırım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 YA TAMAM, SENIN SAYENDE HOCAM SEN OLDUGUN İCİN OLDU, KÖPEGİNİM, HASTANIM, VAROL! BUNU MU İSTİYOSUN TAMAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 al haci nolcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi çarpma nerde görülmüş bölücen dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 BEN SALAGIM GECEMİOM BU MU MUTLU MUSUN KONUS KADIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 wildpervert said: YA TAMAM, SENIN SAYENDE HOCAM SEN OLDUGUN İCİN OLDU, KÖPEGİNİM, HASTANIM, VAROL! BUNU MU İSTİYOSUN TAMAM. cok kırıcı oluyosun ama evet dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 wildpervert said: BEN SALAGIM GECEMİOM BU MU MUTLU MUSUN KONUS KADIN! salak degilsin, gec ogreniyosun, bi de ilgi sorunun var. ilgini cekince 60 aldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ARKADAŞIM ÖZELDEN HALLEDİN İŞLERİNİZİ ÇIKIN TOPİCİMDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bel altı vuruyosun şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 mulgear6 said: abi çarpma nerde görülmüş bölücen dfg birak, rahat birak. carpsin. CARP HACI AFFETME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dory said: wildpervert said: BEN SALAGIM GECEMİOM BU MU MUTLU MUSUN KONUS KADIN! salak degilsin, gec ogreniyosun, bi de ilgi sorunun var. ilgini cekince 60 aldin. Resmen gerizekalı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 wildpervert said: bel altı vuruyosun şimdi. ben?!! tolgacim, sorun neydi canim sor bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 mulgear6 said: abi çarpma nerde görülmüş bölücen dfg Yahu virgülden sonrası hacı bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bi kere onlar alakasız konular, ben tamamen dersime yoğunlaştım, kafama vura vura anlattığın için empoze olmuş, sınavda omurilikten yaptım, yoksa hiç alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bizim hoca böyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 virgulden sonra 3-4de birak, zaten etkisi azaliyo gittikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sizin hoca fıs, kaç yaşına gelmişin, hala şunları böl böl böl kalanları yaz mantığıyla mı anlatıyolar, bırak ya, öle iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gecen gun sordum hala biliyosun vektorleri normalleri neyin. demekki esasli ogretmisim. mat dersi verilir. saati 10 ytl, hesap numaram .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dory said: wildpervert said: bel altı vuruyosun şimdi. ben?!! tolgacim, sorun neydi canim sor bakiyim. Bak tuğbacım 7460,94 sayısını 10 tabanından 16 tabanına çevirir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 10 ne be, batırcan mı bizi, 60tl saati, irtibat bana ulaşın özel mesajla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi of ahahhaha 2arkadaş gibi msnde konuşun lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu kadarda susun demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 msn baydı, burdan devam ediyoz, o diilde haftada 3 gün mü ne olmuş okan bayülgen, çok acayip, bokunu mu çıkarıcak iyice acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dartanian said: Bu kadarda susun demedim. 3 dakka olmus hayvan hayat kaç dakka biliyon mu sne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar