DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadaşlar kendime europe Ladder da char açtım şu an Lvl 74 necromancer'ım. Aşşağıdaki siteden item veya set alacam. Bana yardımcı olabilir misiniz_? Teşekkürler. http://www.diablo2best.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 set falan alma. setler işe yaramaz. oyunda çoğu itemi rahat bulursun. bir tek runewordler kasar. ama battle da o da bulunuyor. para verme derim. level kas baal runlara girerek başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 necroyu bırak kenara. bi sorc aç. şöyle 85e kadar falan baal run kas. ondan sonra mf ye ver kendini. max 1 aya fullersin necronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kardeşimin lvl 73 sorc ı var. çok güzel itemler var abi harbi. Runeword setler var orda onlardan alacam zaten. bir de 40 lik +100 for 10 sec lik small charm set düşünüyorum. 20 bana 20 kardeşimin char a koyduk mu dokunduğumuz her şey iner diyorum. yada direkt resist veren small charm set var 40 lık onlardan alırsan hiç damage yemeden baştan sona kadar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sen yinede para verme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar