arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tüm fikirleri unutun, bu havada ne kızılayda buluşulunur, ne de alışveriş merkezlerinde mel mel gezilir, adam gibi buluşun piknik yapalım, rakısıyla etiyle oh be![signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bonecrusher olmazsa buluşma olmaz[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 şenerix günlerdir rakı sayıklıo bi rakı içsinde rahatlasın, walla bu havada güzel piknik yapılır ayarlıyalım dicem.. ama uyuzum walla organizasyonu yapamam. bonecrusher yokken yapalım ki çatlasın salak :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi baslık daha cok böle " ankarada bulusalım . gel ankaraya da senin aklını alayım şirin cocuk " gibi olmus.. tasvip etmedim[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hadi aslanlar perşembeden once ayarlayin bi bulusma nargilecie falan gidelim iste bi isim soleyin ben bilmem pek. perşembedne öncede bi çarşamba kaldi zaten bugun sali bugun ayarlayalim iste yarin aksamustu gidelim herkeze uygun bi saatte 4-5 gibi falan. [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: zgrw, 06 Temmuz 2004 10:15 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 06 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki: ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D ne zman gelion buralara buluşalım baydım zaten tek başıma :). herkes tatile gitti ben hala ders görüom :D babs bilmiyorum daaa trabzon'a gitcez hala kızını nişanına pehhhhh hala kızının nişanına gidecezde... 26 saat kim çekecek otobüs yolculuğunu :( zaten geçmiyor zaman :( öldüm bittim iri kıyım aywayı yedim :( öf ya orda 1 hafta fln kalcam allah kısmet ederse hala kızları ile birlikte gelcem ankaraya ama sanmıyorum orda öle 4 5 gün kaliyim direk postalarlar beni :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sanerixx'in fikri iyi bence de piknik yapsak bir yerde , alırız rakımızı mangalımızı ohh[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla piknik yeri olarak yer beğenin bence, çünkü görüldüğü üzere bi çok kişinin aklına yatıyo piknik olayı, var mı güzel piknik yeri bilen, çoğu kişinin gelebileceği? bizim bilkentte var outtrader ve bana çok yakın bi piknik yeri, ama oldukça küçük yani öyle çayır çimen yok. şu çayyolunda mı ne bi yerlerde daha güzel yerler var, paralı falan ama olsun[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cocukmusunuz olm ne pikniği ya gidelim şöle cafeye verem elinize monoply de fln riskte fln? yokmu orda monopoly cafe gibi biyer? olması lazım[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Çocukla ne ilgisi var ; alacaz mangalı püfür püfür rakıyıda içecez tamam işte[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ya deget ben gelmem mangala fln[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi evet gidelim monopoly fln oynayalim, çocuk deiliz ya! walla tunca gitmeden bi tunalinin orda nargileci var kafe kafa oranın nargileler iyi bence bi kez orda buluşalim sonra bi kezde piknik fln yaparız. NARGİLE İÇİN size ne zaman uygun olur yazın PERŞEMBEDEN ÖNCE, erutan bak gel orda tabu oynarız sana göre :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tabu bosh abi ne tabusu Tabut yokmu? *! yavaş yavaş vampir oldugunu belli eder *[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi şurda buluşma ayarlamaya çalışıoruz vada gibi çıkma aradan! geliceksen gelicem de işte[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 06 Temmuz 2004 18:56 tarihinde demiş ki: cocukmusunuz olm ne pikniği ya gidelim şöle cafeye verem elinize monoply de fln riskte fln? yokmu orda monopoly cafe gibi biyer? olması lazım bu da duyduğum en saçma laf yani, piknik yapmak çocukluk ha o da güzelmiş valla.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: OutTrader, 06 Temmuz 2004 19:04 tarihinde demiş ki: abi evet gidelim monopoly fln oynayalim, çocuk deiliz ya! walla tunca gitmeden bi tunalinin orda nargileci var kafe kafa oranın nargileler iyi bence bi kez orda buluşalim sonra bi kezde piknik fln yaparız. NARGİLE İÇİN size ne zaman uygun olur yazın PERŞEMBEDEN ÖNCE, erutan bak gel orda tabu oynarız sana göre :) kesin bişi söyleyelimm kimler gelir kimler gelmez bi söleyin bakalım. zaman: çarşamba günü(yarın) saat 4 yer: kafe kafa gelenler: tunca outtrader? sanerixx? HerenIstiaron? erutan? cd? zgrw? kharon? orc_lord? trojan? raider? apache? thekingpin? kim gelecekse bi yazsın buraya bi 4-5 kişi falan olalim en az sonra yeni başlik açalim ayarlayalim telefon numaralarini falan verelim[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok kardeşler, bu sıcakta allahın kızılayına kapanıp afedersiniz ama hakiki çocuk işi oyun falan oynayamam ben, istediğiniz gibi takılın, ben nasılsa bulurum püfür püfür gölgede benle mangal yapacak, bi yandan et kızartırken bi yandan da rakısını hüpletecek adam. siz sıkış tıkış oturun monopoly oynayın..[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bende gelebiliyorum buyuk ihtimalle, yanliz sanerixx e katiliyorum. Bu sicakta 4 duvar arasina tikilip nargileydi, oyundu fln garip olur bence... Soyle acik havada bi alan ayarlanir, raki-kavun moduna girilir. Hem bu tur bazi yerlerde nargile servisi yapanlarda var. Oralardan bulunur. Herkesin gonlu olmus olur... De get ordan monopoly oyniycaz biz diosaniz onada uyarim gerci, neyse... :)[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 onun icin(piknik) organizasyon lazim bi ton uzun surer benimde vaktim yok =) nargile yapalim bi sonra outtraderin dedigi gibi bide isterseniz siz piknik yaparsiniz nese bi herkes solesede gelip gelemiycegini bugun aksam yarin sabah falan belli olsun en gec kimler gelicek[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla 2 organizasyon yapalım derseniz bi tanesi kesin yalan olur onu söyleyim (bu durumda piknik) önce bi çoğunluk ne istiyo ona karar verilsin, ben diyeceğimi dedim kendi adıma.. (OHHHŞŞ KAVUN KARPUZ RAKI ET hmmhhh)[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben cumartesi geceyarisi ankarada olucam. En erken persembe bi etkinlige katilabilirim. cogunluga uymuyor galiba... neyse Hem gordugum kadariyla ankara tayfasinda baya bi eksik var. Piknik olayini ayarlamaya baslayalim. Cogunlukda o zamana kadar toplanir heralde daha keyifli olur herkes acisindan...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben 20 si gibi gelebilirim anca :D oda belki :D olm tunca burda adam akıllı buluşmuokta gidiok ankarada hey Allah baba bizi çarpacak gör sen...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Troj gel gidelim kız buluşmuş ta olurus heuah[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tamam o zaman çarşamba yani yarın oluyor arkadaş buluşalım, tunalıda buluşuruz kızılay'ın area masterz mekanlarına deil tunalıdaki düzgün bi nargileci olan kafe kafaya gideriz, ben geliorum benim adıma çek atın. bu sırada dört duvar arasında muhabbet edicez, arada monopoly yapalım diyen insanlar oldu yok monopoly fln gelen muhabbete gelsin. şenerixcan sen hayal kurmaya devam et![signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi ankara buluşmalarında ortamda bir caziplik olcak büyük bir organizasyon olacak ki herkes "yav ekersem ayıp olur" diye düşünecek ehe bu yüzden piknik mesela olabilir. amaa bence pinkiği bekletelim millet tatilden dönsün öle halledelim. tunca yarın uygunmuş bitek. toplanalım inelim kızılaya ama öğlen sıcaanda deil 4-5 gibi ineriz. veya bahçeli, nereyi istiosanız artık. ama yapcak çok bişi yok. internet kafe normalde olmaz derdim ama inmişken bikaçtane wow beta signup yapmanın mahsuru olmaz :D nese sinemada olmaz film yok. monopoly vs türü bişi bayio bi süre sonra ama siz yaparsanız gelmek düşer bana :) bu arada wanderer'a bi msj attım cepten buralarda mı acaba diye. bladesinger maymunu zaten gelmez uğraşmıyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar