Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada Buluşalım :)

zgrw

Öne çıkan mesajlar

eğer ankarada hala hayatta kalan varsa benim gibi bir iki kişi buluşuıp biz de kızılayda bişeler yapalım :) Bunlar ist te buluşuo bizde buluşalım ( amma kıskancım bea :) ) eft önerileriniz nedir saat , tarih , yer , ne etcez gibisinden ? Ben derimki bi cafeye gidip oturalım nargile felan içeriz bir-iki resim çeker sorada bişeler yaparsak yaparız :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 05 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
$u yaki$ili erkek arayan kizi da cagirin, birlikte takilin, bizim burada kafa hatun bulmak kolay degil..

ya muhabbet edecen ya biblo niyetine yanida gezdirecen..

o benim[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

hayır benim!

karamurat hesaabı yanlış anlamayın.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.

[Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 06 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D
ne zman gelion buralara buluşalım baydım zaten tek başıma :). herkes tatile gitti ben hala ders görüom :D
said:
orc_lord, 06 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;)
hmm orasıda öle millet oralara gidio . ozaman buluşur genel istek üzerine bir yere gideriz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :)

olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P

bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :)
Sosyal ağlarda paylaş

mağaza dolasacaksak bende gelmyiim :p ama oturup bir yerde cay ıcerız nargıle ıcerız o zaman eglencelı oluır bahcelıde bulusalım mesela[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 06 Temmuz 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :)

olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P

bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :)

ahah bonecrusher tatilde ama adam msn de ya bilgisayarı açık bırakıp gitmiş ya hahah[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ankara'dayım :) da kızılayda buluşmam bilader :D bi sürü keko var bekleyene kadar sarıyor uyuz oluom :) bonecrusher le buluşmutum bi kere veletin biri sardı gitmior sümük gibi :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...