zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eğer ankarada hala hayatta kalan varsa benim gibi bir iki kişi buluşuıp biz de kızılayda bişeler yapalım :) Bunlar ist te buluşuo bizde buluşalım ( amma kıskancım bea :) ) eft önerileriniz nedir saat , tarih , yer , ne etcez gibisinden ? Ben derimki bi cafeye gidip oturalım nargile felan içeriz bir-iki resim çeker sorada bişeler yaparsak yaparız :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 gelen çok olursa ben gelirim[signature][hline]"Haplo"
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bir hafta burdayim diger hafta baska bi yerde, bulusma ayarlanirda burada oldugum bi gune rastlarsa gelirim.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben gidelim diom baydım tek başıma burda :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Özentiler sizi :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: zgrw, 05 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ( amma kıskancım bea :) ) ben zati itiraf etmiştim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sırf istanbula geldim diye toplanıosanız orda bensiz kalırsınız ona göre :) orda olsam katılırdım şans
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Param olsa hemen gelirdim. Ama 5 milyonum var oda önümde duruyo onada dürüm alcam yarın. :( (Küçük emrahın acıları episode - 645656576878)[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 perşembeye kadar ankaradayim bi nargileci falan yaparsak gelirim öm atın bana eger olursa. fazla takip edemeyebilirim basligi.[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Silthanas, 05 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki: $u yaki$ili erkek arayan kizi da cagirin, birlikte takilin, bizim burada kafa hatun bulmak kolay degil.. ya muhabbet edecen ya biblo niyetine yanida gezdirecen.. o benim[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayır benim! karamurat hesaabı yanlış anlamayın.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Gelirim ben de oui aha buna bakın karıştırmayın beni izuahaha[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 06 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki: ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D ne zman gelion buralara buluşalım baydım zaten tek başıma :). herkes tatile gitti ben hala ders görüom :D said: orc_lord, 06 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki: zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;) hmm orasıda öle millet oralara gidio . ozaman buluşur genel istek üzerine bir yere gideriz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bu c.tesi olursa bende geleyim,maksat gönüller bir olsun(hep söylemek istemd bu lafı)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bende gelirim uyar ama nargile felan olmas[signature][hline]the mAD maXimus
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :) olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :)
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mağaza dolasacaksak bende gelmyiim :p ama oturup bir yerde cay ıcerız nargıle ıcerız o zaman eglencelı oluır bahcelıde bulusalım mesela[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bahçeli iyi olur ya bıktım kızılay dan bütün sene gidip gelmekten zaten[signature][hline]"Haplo"
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: HerenIstiaron, 06 Temmuz 2004 14:36 tarihinde demiş ki: Bahçeli iyi olur ya bıktım kızılay dan bütün sene gidip gelmekten zaten Tiki mekanı :) kazık ayrıca.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Raid3r, 06 Temmuz 2004 13:32 tarihinde demiş ki: hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :) olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :) ahah bonecrusher tatilde ama adam msn de ya bilgisayarı açık bırakıp gitmiş ya hahah[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben gelirim zaman söyleyin yer söyleyin, ama saat 12-02 arası olmasın hem sıcak hem ben o saatte uyuyo olurum.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben ankara'dayım :) da kızılayda buluşmam bilader :D bi sürü keko var bekleyene kadar sarıyor uyuz oluom :) bonecrusher le buluşmutum bi kere veletin biri sardı gitmior sümük gibi :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 armada olsa güzel olur gezeris ya büyük mağaza zaten :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Öne çıkan mesajlar