zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eğer ankarada hala hayatta kalan varsa benim gibi bir iki kişi buluşuıp biz de kızılayda bişeler yapalım :) Bunlar ist te buluşuo bizde buluşalım ( amma kıskancım bea :) ) eft önerileriniz nedir saat , tarih , yer , ne etcez gibisinden ? Ben derimki bi cafeye gidip oturalım nargile felan içeriz bir-iki resim çeker sorada bişeler yaparsak yaparız :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 gelen çok olursa ben gelirim[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bir hafta burdayim diger hafta baska bi yerde, bulusma ayarlanirda burada oldugum bi gune rastlarsa gelirim.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben gidelim diom baydım tek başıma burda :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Özentiler sizi :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: zgrw, 05 Temmuz 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ( amma kıskancım bea :) ) ben zati itiraf etmiştim :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sırf istanbula geldim diye toplanıosanız orda bensiz kalırsınız ona göre :) orda olsam katılırdım şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Param olsa hemen gelirdim. Ama 5 milyonum var oda önümde duruyo onada dürüm alcam yarın. :( (Küçük emrahın acıları episode - 645656576878)[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 perşembeye kadar ankaradayim bi nargileci falan yaparsak gelirim öm atın bana eger olursa. fazla takip edemeyebilirim basligi.[signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 06 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Silthanas, 05 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki: $u yaki$ili erkek arayan kizi da cagirin, birlikte takilin, bizim burada kafa hatun bulmak kolay degil.. ya muhabbet edecen ya biblo niyetine yanida gezdirecen.. o benim[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayır benim! karamurat hesaabı yanlış anlamayın.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. [Bu mesaj Chiptech tarafından 06 Temmuz 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Gelirim ben de oui aha buna bakın karıştırmayın beni izuahaha[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben Candemir!!?!Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Erutan, 06 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki: ben bi ara ankaraya gitcem buluşuruk zgrw ile acayip buluşmak istiom şu zgrw ile :D ne zman gelion buralara buluşalım baydım zaten tek başıma :). herkes tatile gitti ben hala ders görüom :D said: orc_lord, 06 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki: zgrw kızılay'da eskisi gibi pek birşey kalmadı sanırım yani eskiden tek gezip tozulacak yerler orasıydı ancak şimdi sanırım daha çok armada veya büyük migrosa kaydık gibi ;) hmm orasıda öle millet oralara gidio . ozaman buluşur genel istek üzerine bir yere gideriz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bu c.tesi olursa bende geleyim,maksat gönüller bir olsun(hep söylemek istemd bu lafı)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bende gelirim uyar ama nargile felan olmas[signature][hline]the mAD maXimus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :) olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 mağaza dolasacaksak bende gelmyiim :p ama oturup bir yerde cay ıcerız nargıle ıcerız o zaman eglencelı oluır bahcelıde bulusalım mesela[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bahçeli iyi olur ya bıktım kızılay dan bütün sene gidip gelmekten zaten[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: HerenIstiaron, 06 Temmuz 2004 14:36 tarihinde demiş ki: Bahçeli iyi olur ya bıktım kızılay dan bütün sene gidip gelmekten zaten Tiki mekanı :) kazık ayrıca.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Raid3r, 06 Temmuz 2004 13:32 tarihinde demiş ki: hoca ne armadası ne migrosu ya? mağaza mı gezcez :) olabilir de bu sıcakta inilmez ya şehre mis gibi böle buralar :-P bence biraz daha bekleyelim millet gelsin bonecrusher fln. wanderer napion bilmiom. yaparız bişiler oturur sohbet ederiz. ama mağaza mağaza dolaşcaksanız iyi eğlenceler size :) ahah bonecrusher tatilde ama adam msn de ya bilgisayarı açık bırakıp gitmiş ya hahah[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben gelirim zaman söyleyin yer söyleyin, ama saat 12-02 arası olmasın hem sıcak hem ben o saatte uyuyo olurum.[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben ankara'dayım :) da kızılayda buluşmam bilader :D bi sürü keko var bekleyene kadar sarıyor uyuz oluom :) bonecrusher le buluşmutum bi kere veletin biri sardı gitmior sümük gibi :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 armada olsa güzel olur gezeris ya büyük mağaza zaten :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar