Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evde çalışan kadının saaatler öncesinden gelmesi gerekiyodu ve telefonu kapalı. telefon numarasından yerinin tespit edilmesi gerekiyo nereyi aramam lazım onun için. trolllenmesin lütfen acil bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 savcılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu işi ya Emniyet ya da GSM şirketi yapabilir diye biliyorum. Ama sana söylerler mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ara 155'i saatler önce gelmesi gerekiyordu gelmedi de. Telefonu da kapalı galiba başına bir iş geldi falan filan diye anlat. Polis bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 24 saat önceden kayıp diye aramıolar diye biliyorm yok mu ailesinden falan ilgilenebilcek biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sorması ayıp birşey falan mı aldı kayboldu yoksa hayatından mı endişe ediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Killer said: 24 saat önceden kayıp diye aramıolar diye biliyorm yok mu ailesinden falan ilgilenebilcek biri ailesinden ilgilenebilicek bi insan varsa da biz nerden bilelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 patiye soruyorum berk hastalık başına vurmş wispy bilmiyorm saatler önce gelmesi gerekiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hakkaten hastalık basıma vurmus ben de kadının ailesinden biri var mı ilgilenebilicek filan sandım neyse de polis aramıyo sanırsam 24 saatten önce 18- degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 telefonundan yerinii tespit etmek için bisürü prosedür var onu geç bi kere.varsa bildiğin herhangi bi yakını onları aramaya başla.polis için erken daha ama çok şüphelendiysen en yakın hastaneleri arayabilirsin.kötü haber tez duyulur derler sakin olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 geldi şükür.ilgilenenlere teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 LOL abi her geç kalan için bu kadar panik yapiyorsan yaşamazsın sen fazla stressten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bende tavuk şişle kola siparişi verdim geç kaldı tavuğun hayatından şüphe ediyorum, başına bişimi geldi acaba , ben arıyım bari polisi, aman kebabçıyı http://1.bp.blogspot.com/_BmQKdXOJ25A/Ru97TivVDlI/AAAAAAAAAMA/-Vod0ms6IGI/s320/ilhaniremvardi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hehehehe çok komiksiniz helal şova çıkaralım sizi. kadın yabancı dil bilmiyo,yol bilmiyo ve 3 saat önce gelmesi gerekiyodu. panik yapmam doğal heralde? yol bilmeyeni niye yolluyosun diyecek armutlara da sanane diyorum insan gibi yardım edenlere teşekkür ederim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 oha 3 saat mi? ben de sabah gelmesi gelen kadın akşama kadar gelmedi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kadın niye haber vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 buldunuz mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Killer said: kadın yabancı dil bilmiyo,yol bilmiyo ve 3 saat önce gelmesi gerekiyodu. senin de bildiğin söylenemez pek :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar