Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Eğer ilgilenirseniz gece 24 ten sonra Yahoonun Hold em Pokerinde takılabiliriz arkadaşlar. Gerçi gerçeğinin yerinin tutmuyor ama eğlenceli olabiliyor. Hatta meraklısı olursa turnuva falan işine de soyunabiliriz. Neyse msg ları bekliyorum[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 beleş bişeyse bi de klasik pokerse ben gelirim.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Klasik değil kardeş malesef bende klasik bulsam atlıyacam da bulamadım Texas hold em diye bir şey iki tane card eline geliyor kapalı bunlar sonra 5 tane açılıyor yavaş yavaş sen arttırıyorsun falan en iyi kombinasyonu yakalamya çalışyırsoun. Mantık aynı yane. Beleş bu arada[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 netten poker erkek adamı bozar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar