elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 isim: Xaliande Realm: Lightning's Blade Faction:Horde Race: Undead Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Lightning%27s+Blade&n=Xaliande Ek bilgi: karakterin özelliklerinin bir kısmını armory linkinden öğrenebilirsiniz ek olarak %280 mount ve (tabiki) cold flying abilitysi vardır son çıkan faction champ questlerini bitirmiş bulunmaktayım karakter exalteddir ( The Sunreavers) burdada 200 champion sealla alınan mount bulunmaktadır. Karakterde hala bol miktarda champion seal ve emblem (sanırım 40 civarı kalmıştı triumph) bulunmaktadır ayrıca Tailoring ve Enchanting skilleri fulldür tailoring için gereken bütün recipeler (Kirin Tora ve Sons of hodire exalted olunarak alınanlar ve loremaster of northrend achivementi ile alınan darkglow ve lightweave tailoring) ayrıca 2 tane toc recipe (bejeweled wizard bracers ve Merlin's Robe) bulunmaktadır. karakter shadow pve spec ve geardır, dual talent açıktır, karakter BÜTÜN raidleri yapabilecek geardadır. ikinci talent pvp disiplindir. pvp itemlarıyla beraber toplam res miktarı 923dür. ayrıca Twilight Hammer realmındada level 70 nightelf priestim bulunmaktadır izmir ve çevresi olursa wow battle chest (classic ve BC) + lich king cdlerini ve kutularını elden teslim ederim şehir dışı olursa kargoyla gönderebilirim fiyat olarak tam birşey belirlemedim teklinizi 05547029608 numarasına SMS olarak(her zaman müsait olmuyorum) yada [email protected] adresine mail olarak gönderirseniz size dönerim. (200 ytlnin altındaki teklifler dikkate alınmayacaktır.) Karakter bütün WotLK factionlarına ve bütün horde şehirlerine exalteddir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 günceldir bnet kayıtlıdır gizli soru şifre vs verilecektir belirlediğim fiyat 300 ytldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar