Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 olm kastım her gereksiz eski püskü şeyi sildim hayvanlar gibi yer açtım masaüstünde 5-6 ikon bıraktım tertemiz ettim bilgisayarı bide yatarken virüs scan açıcam böyle kendimi çok mühim bi iş yapmış gibi hissediorm ama onun yerine ptesi olcak olan ekonomi vizeme çalışsam büyük ihtimal daha mühim bi iş yapmış olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hayat fani boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ekonomi kolay yaparsın.rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1 haftaya kalma eski haline doner merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abi sınav önceleri bilgisayarı temizlemek, disk birleştirip virüs scanlemek falan çok iyi ya. ben de yapıyorum, odamı topladığım, kendime yemek hazırladığım dahi oluyo sınav önceleri. sonra da zaman yok şimdi başlasam yarıda kalcak, stress yapıcam diip çalışmıyorum hiç. stressiz bi şekilde girip çıkıyorum sınavlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi odayı toplama işlerini falan da geçtim ütü yapıyorum artık, iyice kafayı yedim ya. İlk vizelerin acısını hissettim zaten bir yerimde, diğerleri de aynı yolda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sınav öncesi yeni diziye başlayın çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar