Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 HATIRLAMAZ OLURMUYUM... eheh said: BabacumMostors, 05 Ağustos 2002 20:21 tarihinde demiş ki: Half... kapışalım :) var mısın ?[hline]DİKKAT !!! said: Halfmumi, 06 Ağustos 2002 02:56 tarihinde demiş ki: kabul babacum :D kap web camini hakem kim olacak? eheh 1 GECEde 45 İce Tea bitiririm diyorum! meuaheua GERÇEKTEN...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingFindovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... said: BabacumMostors, 06 Ağustos 2002 03:09 tarihinde demiş ki: öle cam den olmaz ama bi video kamera buluruz otururuz karşılıklı dikleriz kamerada şahit olur... ben diyoruım ki yer olarak fenerbahçe parkı fln olsun böle otururz masaya koyarız koli koli ice tea lerimizi başlarız içmeye... en önce ben bi tatilden döniiim... o zaman bayaaa bi eğleniriz :D[hline]DİKKAT !!!I seek deersazanlar için özel giriş said: BabacumMostors, 06 Ağustos 2002 09:54 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 06 Ağustos 2002 04:51 tarihinde demiş ki: ehe Babacum içioz mu? acumam ama :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingFindovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... ben varım diyorum ya!!! ama tatişlk olayım var benim bi tatil yapıp gelecem o zaman ok yani sen sadece yer ve zaman söle gidip içecekleri kaparız sorun değil 60 mı dedin? 70 e ne dersin? (e biraz abartı oldu ama...) :D[hline]DİKKAT !!!I seek deersazanlar için özel giriş [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hadi babacum 8-) göster gücünü... tarihi belirle,web cami hazır tut... ben ona göre koliliycem ice tealerimi :D 6 Tane 6 LIK! BİR GECEDE 36 TANE Bitiririm diyorum ehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ulan 45 den 36 ya dşülür mü öle :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yaşlandık artık..Mide fesadı kaldırmamak için yavaştan düşürdüm...Yani,gecen yazlar gibi sıcak değil henüz.. Biraz da ısınmam lazım,6 aydır içmedim icq tea..Aramız azcık soğuk gibi.. KAÇ YAPIYORDUK?46? ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 dibine kadar :) eli kulağında gelirim yakın zamanda ankaralara günü birlik oturup kavurucu sıcaklarda karşılıklı içeriz artık :) tabii sen eve nasıl dönersin bilemem ehueh[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok be,sıcakta çok yakıyor benim motor ;) bir benzinsiz bırakayım tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 katılıyorum ice tea manyak birşey :) sıcakta hele çok daha iyi gidiyor.. lipton bealive :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mangolu güzel ya bence baya[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 mango çok orjinal gerçekten :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ice tea mangolu ruless bence[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Limonlunu içerim sadece. Mangolu rezalet, şeftalili de ancak limon bitmişse ve zor şartlardaysam.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ice tea kesinlikle sux orta okul 1-2 gibi nestea vardı bundan 10 sene evvel fln sonra orta son lise 1 civari nestea nedense kalktı o dönemde ice tea cıkmıstı zaten nestea kalkmadan 1 sene evvel flndı yanlıs hatırlamıyorsam bir kaç sene nestea üretilmedi sonra tekrar başladı üretime şunu söliyim iceta acaip susatıyor beni sırf şeker var içinde ve tadı da fazlaca içince mide bulandırıyor nestea nin aroması süper ferahlık hissi nestea de cok daha iyi ayrıca içince de susatmıyor limonlu içerim sırf şeftaliymiş böğürtlenmiş ... bahane xlarge bardaga doldurucaksın böyle 1 litrelik bardak tepeye 6-7 tane buz atcan kraldır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 valla ben nestea yi içince acayip miğdem bulandı hiç bi kuvvet ağzıma sokamaz bi daha böğk.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 aynen katılıyorum sana nestea kadar iğrenç bişey olamaz . En iyisi icetea :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evde çay limon ve şeker ile iceteanin aynısını yapıyorum ben:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 william ice tea bulmuştur kendisini..[signature][hline]Forum the bell tolls.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ice tea süperdir bayılır hatta günde 2 3 tane içiyorum ama yeni favorim nescafé ice'mi ne ismi ne hatırlamıyorum ama şu an sütlüsünden içiyom buz gibin ohhhhhhh[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar