Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İSO SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 O değilde ismail http://www.youtube.com/watch?v=9U2mRIHkG9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bırak biraz ilgi pompalasınlar fistan senede biiir güüün senede biiir gün.. =) Yazdıklarımı okumadan önce ya da okuduktan sonra da olabilir. Veya benim hakkımda tahmin , yorum yürütmeden önce imzama bakıp düşünün hehe. Gerçi her şey için geçerli hayatta emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 allah cezanı tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ismail çok damarsın yahu git bugün bi iç kafa dağıt arkadaşlarınla eğlen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 İsmail odalarda ışıksızım Peşindeyim ismail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 posta kodumda aynı ismayil. sdf lan abimin adı ismail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Benim adım onur sorun teşkil etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Olsun bi an İsmail olabilceğini düşünmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Beni bu rumuz'a mahkum edenler utansın ne deyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Neydi diğeri çok iyiydi ya haa tamam c:/windows/system32 falandı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Benim aklım şu Ayşecik'te kaldı, halkımız böyle garip filmler izlemek zorunda bırakılmış yıllarca! Neyseki sonra Aydemir Akbaş abimiz olaya el atıp sinemanın makus talihini değiştirmiş. Bu arada İsmayil, nice mutlu yıllara bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Fistan said: Beyt said: Nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Teşekkürler herkese.. Aklımda 1 kişi vardı ki arar mı diye düşünmüştüm öyle gereksiz bir umut ile hatırladığını bile düşünmüyorum gerçi. Ama ben unutmadım 27 kasım dfs şaka maka ne çok sevenim varmış face de bombardımana uğramışım uhehue Hepinizi seviyorum güzel insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar