Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 çok başaralı bir doğum olmuş. kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 nice mutlu senelere ismail. mükemmel bir sene diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hepi pörtlekkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kutlu olsun hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 5-6 Yıldır sıradan bir gün oldu benim için artık , zaten dünya'ya gelirken bayağı bir direklerden dönmüşüm. İki alem arasında sıkışıp kaldım. Teşekkürler böjeek & others.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 boşver hayat direklerle dolu zaten. daha gelirken belli ediyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Doğumgünü dedikte aklıma geldi 10 Kasım'da yani 5 gün önce aynı yerde çalıştığım bir eleman'ın doğumgünüydü. Daha pek tanımıyorum falan ama gittim pasta aldım kutladılar çoğu kaç aydır beraber ama asdsas falan yani. Seviyorum lan insanları mutlu etmeyi ve görmeyi anca o zaman mutlu oluyorum ben de , tuhaf dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ne kadar iyi birisin.Keşke herkesin senin gibi bi dostu olsa.. Tekrar iyiki doğdun. asdsadf Nasıl bi posttur bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Keşke insanlar biraz daha anlayışlı , biraz daa duyarlı , biraz daha insancıl , b,raz daha sevecen , biraz daha empati oranı yüksek , biraz daha alçakgönüllü , biraz daha insan olsalar kısaca uheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 doomgünün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 "ismail PK" said: Keşke insanlar biraz daha anlayışlı , biraz daa duyarlı , biraz daha insancıl , b,raz daha sevecen , biraz daha empati oranı yüksek , biraz daha alçakgönüllü , biraz daha insan olsalar kısaca uheue en önemlisi dürüstlük be ismail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=khpolb_ZFew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 vaniLLe said: doomgünün kutlu olsun. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bella said: "ismail PK" said: Keşke insanlar biraz daha anlayışlı , biraz daa duyarlı , biraz daha insancıl , b,raz daha sevecen , biraz daha empati oranı yüksek , biraz daha alçakgönüllü , biraz daha insan olsalar kısaca uheue en önemlisi dürüstlük be ismail. Ben de çok var vereyim mi biraz ? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=khpolb_ZFew Abi o değilde bu videodaki aradaki disco dansı yaşamak isterdim ya:( 2.dkda giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ihtiyacı olan başkaları var onlara ver sdkjf NİCE MUTLU SENELERE İSMAİL. SANA SÜPER BÖYLE BAŞARILI FALAN ŞAHANE BİR YIL DİLİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Beyt said: Nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Fistan said: sinad said: Nice mutlu yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Yaslandin ismail. 1 sene daha gitti ismail. 1 yil daha eksildi omurden ismail hayat cok bos ismail 1 cuara ver hele ismail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Of be iyiki varsınız sizler de ne güzel bişi uheue hatırlarsa bi ufaklık hatırlar aaabiii senin doğumgünün bugün der. Hıı nolmuş derim uheuhe iyiki varsınız hepinize çok teşekkürler. Bella'ya güzel dilekleri için ayrıca teşekkürler. bu moddayım uhe Evet yaşlanıyoruz daha düne kadar 22,23,24 yaş duyduğumuzda oo büyük falan gözüyle bakardık ya 18'den sonra tutulmuyor tutamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Yok cidden bişey yazmak gerekirse foruma yeni gelen yazdıklarını en eğlenerek okuduğum insansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 şımartmayın lan tamam iki gün sonra yüzüne bakmicaksınız bunalıma girecek bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ismayilllllllll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 saka bi yana, gül hep ismail, mutlu olursun umarim, istedigin herseyi zorlanmadan elde edersin insallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar