Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben ve arkadasim lvl 26 ORC monk ve lvl 26 DE wizard türklerin çogunlukta olduğu bi clan ariyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bartz da türkler genelde dağınık farklı clandalar ama bir tane level 3 türk clanı var, Ftuff.com dakilerin kurduğu bir clan recuitment işlemlerini tam bilmiyorum ama friendly bir clan, detaylı bilgi almak istersen clan liderlerinin oyundaki ismi Emre clan sayfalarıda http://lin.ftuff.com[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? [Bu mesaj Guru tarafından 09 Temmuz 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hmmm klan sayfalarında başvuru ile ilgili bişi yok ben en iyisi oyundan iletişime geçeyim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bizde kainde lvl 30-40 arasi elfleriz :) Hani bize klan. Coştu bizim server. 45 altına adam gözüyle bakmıyolar :P Dark chivalry'nin subına girecektik. Arkadaş gidip normal elf açınca vazgeçtik. (sadece dark elf alıyormuş amcamlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bizde lionnada ariyoruz ama bulamıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende ariyom ama bulamiyorum bulduklarimda iyi clan degil,artik kendim kurcam bi clan, erica da oynayan 2-3 turk olsa keske :P aslan lvl44 TH on erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar