Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben ve arkadasim lvl 26 ORC monk ve lvl 26 DE wizard türklerin çogunlukta olduğu bi clan ariyoruz :)
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bartz da türkler genelde dağınık farklı clandalar ama bir tane level 3 türk clanı var, Ftuff.com dakilerin kurduğu bir clan recuitment işlemlerini tam bilmiyorum ama friendly bir clan, detaylı bilgi almak istersen clan liderlerinin oyundaki ismi Emre clan sayfalarıda http://lin.ftuff.com[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? [Bu mesaj Guru tarafından 09 Temmuz 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hmmm klan sayfalarında başvuru ile ilgili bişi yok ben en iyisi oyundan iletişime geçeyim teşekkürler
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bizde kainde lvl 30-40 arasi elfleriz :) Hani bize klan. Coştu bizim server. 45 altına adam gözüyle bakmıyolar :P Dark chivalry'nin subına girecektik. Arkadaş gidip normal elf açınca vazgeçtik. (sadece dark elf alıyormuş amcamlar.)
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bizde lionnada ariyoruz ama bulamıyoruz :)
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende ariyom ama bulamiyorum bulduklarimda iyi clan degil,artik kendim kurcam bi clan, erica da oynayan 2-3 turk olsa keske :P aslan lvl44 TH on erica
Öne çıkan mesajlar