Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=42klb5HjvBk ya büyük ihtimal açılmıştır ama noluyo ölmemiş sanırım yorumlarda yazıyodu ama noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Müziğe bakılırsa allah çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Travma falan mı geçiriyor anlamadım ama dua ne ayaktır anlamadım videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ya boynuna mı kafasına mı ne bi yerine darbe geliyor böyle oluyo.Suudi arabistan ligimymiş neymiş ondan video o ağıt mıdır müzik midir nedir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kafasına aldığı darbeden dolayı heralde.gerçi sanki kafasına bile gelmiyor sanki.ilginç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 takla atıyor orda, boynu üstünden yuvarlanıyor adam. boynu kırılmış olabilir. bir tane daha vardı böyle gene burda görmüştüm. onda da adam geri geri koşup saçma sapan hareketler yapıyordu. altı üstü futbol, niye böyle kontrolsüz dengesiz girişiyorsunuz topa be abicim. çok sinir bozucu bi görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 başının üzerine tekme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 seytan girmis icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Seytan diildir o Cindir cin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar