prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Merhaba, Ailemin yanında 4 mbit bağlantı kullanıyordum. Geçen ay ev tuttum ve bu hafta adsl bağlattım. Gene 4 mbit. Iki 4mbit bağlantı arasında şöyle bir sıkıntı var : Ailemin evinde download yaparken mesela rapidshare den 100 mb lık tek bir dosya çektigim zaman 400 kb/sn ile indirebiliyorum. Kendi evimde anca 4 5 download yaptıgım zaman rapidshare den o zaman totalde 350 - 400kb/ sn ile indirebiliyorum. Download lar bittigi zaman ve geriye 1 veya 2 dosya kaldıgı zaman hız en fazla 70 80 kb/ sn filan oluyor. Bu sadece rapidshare içinde geçerli degil microsoft un sitesinden de bir dosya çektigim zaman en fazla 60 70 kb/ sn oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Telekoma olan uzaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 4440375i ara sorunu dile getir bölgende sana daha yakın bir santral varsa oraya aktarımını yaparlar ve bağlantın normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar