Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Disappear said: bayiliyorum bu ps3 culerin korsani kotulemesine, pc deki butun oyunlarinda orjinal dimi viktor hehe sevdigim oyunun orjinalini aliyorum zaten arsiv hedesine, bonbon gibi resim koymiyorum ama eheuheu PC de korsani anca oyunu denemek icin cekiyorum, demolar cogu zaman fail oluyor ki demoyu cekene kadar oyunun kendi iniyor zaten ps2 de cogunlukla korsan oynadim ama bir numarali sebebide sonyninn turkieydeki sacma fiyat politikasidir, 38$ oyunu 110 a filan satmaya calisiyorlardi, MGS3 almak isteyip alamamistim gerci o zama netten alisverise yabanciydim genede FF-X ile X-II ve suikoden 4-5 orjinal (3. oyunu alamadim cunki hiyarlar avrupada cikarmadi meh, neyse akillandilar artik region free ftw) gene DS icin 5-6 oyunum var orjinal ama PSP de bu rakam PSN den aldiklarimi saymassam sifir, zaten psone ile ps2 de oynadigimiz oyunlari yeni oyun fiyatina tuketiciye kakalamak=fail gene wii dede bu rakam sifir cunki allahin cezasi region lock var region lock olsaydi HAYATTA PS3 satin almazdim aha bunuda yaziyorum buraya, ilerde region locklu oyun cikarirlarsa burdan soversem sasirmayin ha fanboy degilim sirf bende var diye elimdeki aleti neksikliklerini yazmiyim ama kopya oyun oynatamamak benim icin cokta buyuk bir eksiklik degil alet region free iken, kopya cekicegim oyunu zaten denemek icin cekiyorumdur onuda dmeo ile idare edicez artik su an ps3 un gozumde birkac kocaman eksisi var 1-)sony nin turkiye politikasi (oyunlar fahsi pahalli, herkes disardan alinca turkiyede satislar iyi degil diye agliyorlar sonra ama turkiyeye PSN hizmeti vermedigi PSN kart filan satmadigi yetmiyormus gibi EU PSN turkiyeden kredi karti kabul etmiyor, avrupada yasayip oyun alirken amerikan oyunu araniyrosam bunda cok buyuk bir yanlis var tabi turkiyenin varligini yok farzeden microsoft u isin icine katmiyorum bile lol) 2-)Sony nin nintendonun 80 lerde yaptigi gibi bri kalite standardi getirmesi lazim multirelease oyunlar icin, adam oyunu ikxboks icin yapip acele ve kalitesiz bir sekilde portliyor sonra paramizla rezil oluyoruz 3-)PSN Live e kiyasla hala hantal ve yetersiz, ekonomik krizi bahane edip yavaslamalari cok kotu oldu, hicbir ise yaramiyan Home yerine PSN i gelsitirmeye ayirsalardi su emegi cok mukemmel olucakti 4-)eskik demiyelimde teknolojik komplikasyon diyelim, blueray teknolojisi DVD hizlarina gelmediginden oyunu yuklemek gibi bir sacmalik cikiyor, sony nin bu konuda yapabilicegi brisey yok aslinda ama genede sinir bozucu, ya ilal install edicen oyunu yada hayvan gibi load surelerine katlanican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ps3 garantiliyse, üzerine su dökmediğiniz ya da basıp kırmadığınız sürece ne olursa olsun sony yenisiyle değiştiriyor garantiye götürdüğünüz anda. xbox bokuyla oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 peki psp hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 said: PSN Live e kiyasla hala hantal ve yetersiz, ekonomik krizi bahane edip yavaslamalari cok kotu oldu, hicbir ise yaramiyan Home yerine PSN i gelsitirmeye ayirsalardi su emegi cok mukemmel olucakti keywords: xbox, live, xbox live, victor Sunu tutayim surada da, ileride PSN Live'in bedavasi dendiginde c/p ederim adaminiz dedi diye, euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 e epsrisi o zaten BEDAVA kimse para istemiyor online zevki icin ama bu demek degilki elestirmiycez viral marketing disinda live in tek avantaji var oda daha oturmus olmasi oyunlara daha entegre olmasi ama oyle cok buyuk bir fark yok aralarinda herkesin orjinal oyun aldigi bir yapi dusunursek live in parali olmasi cok ama cok fail birsey, oyuan para vermiyorum her ay live e veriyorum oluyro savunmasi (tabi banwaveleri saymassak HEUEHU) zaten xbox kirilamasa ve herkes orjinale mahkum olsa su forumda tek xbox kullanicisi sen olurdun heralde penth :P PSP ye gelince bir ara karsilastirmali yazicam DS vs PSP hedesi ikisininide uzun sure kullanan biri olarak ama evde baska konsolunuz varsa DS daha iyi herzaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 viktor said: zaten xbox kirilamasa ve herkes orjinale mahkum olsa su forumda tek xbox kullanicisi sen olurdun heralde penth ha ne guzel soyledin ya. sankakucusun ama efendi adamsin takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Viktor said: PSP ye gelince bir ara karsilastirmali yazicam DS vs PSP hedesi ikisininide uzun sure kullanan biri olarak ama evde baska konsolunuz varsa DS daha iyi herzaman :P bende hiç konsol yok yav. ps3 yerine psp alsam falan dedim acaba çok mu mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 daha once PS1 veya PS2 sahibi olmadiysan cok mantikli olur, PS1 e cikmsi her oyunu, PS2 ye cikmsi cogu oyunun portunu hatta yeni moda ps3 den downgrade oyunlari bile oyniyabilirsin h ev konsolunun yerini tutmaz ama baya baya oyniycak oyun var eskilere daha once dokunmadiysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar