Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3rd Türkçe players handbook arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya pek bi farkı yok zaten hemen hemen aynı bende ki bütün ekipmanlar 3rd edition ama 3.5 player handbook varsa alabilirim Türkçe tabi
Mesaj tarihi:
ha türkçesi yok 3.5'un bildiğim kadarıyla. direk basan "gerekli şeyler" e sor istersen telefon edip.

yada akmar da gerekli den gelen kitapları satan bi yer vardı. ama hala satıyolar mı ellerinde kalmış mıdır bilmem.
Mesaj tarihi:
baya bi yere baktım ingilizcesi bilgisayarda var zaten ama oynarken pratik olmuyo ingilizce 3.5 Türkçe basılmıştı bildiğim kadarıyla
Mesaj tarihi:
şimdi baktım da "gerekli şeyler" bahsetmemiş bile sitesinde :P. haklı ama adamlar onlar 3.0 ı çıkardıktan hemen sonra wotc 3.5 çıkarınca, GŞ için kötü olmuştu.

exalted ı getirsin onlar da :p ...
Mesaj tarihi:
ya elimde 1 adet var players hand book ama çok eskidi bazı sayfaları eksik o yüzden fotokopide çektiremiyorum şimdi bide 4. edition çıktı başımıza ne 3 nede 3.5 bulamıyorum
Mesaj tarihi:
Türkçe değilse gerek yok ben sana yollamak için öm atmıştım bende 4-5 gb lık d&d kitabı var sana gönderebilirim ihtiyacın olanları
Mesaj tarihi:
bende her hedenin oldugu bi torrent dosyası var 7.50 gb total gereken bişey olursa ordan indiriyorum da zaten core olan dm player handbook ve monster manual var gerisi teferruat ama saol yine de :D
  • Yeni Oluştur...