Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bugün kızlar gülüyodu bizim yanımızdaki, hoca ordan KOMİK BİŞİ Mİ VAR Söyleyin biz de gülelim dedi hoca. klasik. sonra anlattı kızlar, sonra hoca baya baya katıla katıla güldü. bi de üstüne espri yaptı. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 anlat da biz de gülelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bir de "kendini de unutsaydın" demeliymiş konuşmanın bir yerinde. olmamış. otur yerine. bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nerde olduğunuzu unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 terbiyesizler, sinavda gorursunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Az once sarsildim darisi sizin basiniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geçen inkılap dersi. yanımda arkadaş uyuyor. hoca gördü. laf çaktı falan uyanmadı adam. ciddi uyuyodu. gıgjjhj diye sesler geliyodu. dürttüm falan uyanmadı öle bir. biraz sonra biri ayağa kalktı anfinin sıralar BAAM diye çarpıyor. o sesten korkup 'ANAM' diye bağırarak uyandı herif. hocanın verdiği cevap 'evet anan tabi' hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar