Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bugün kızlar gülüyodu bizim yanımızdaki, hoca ordan KOMİK BİŞİ Mİ VAR Söyleyin biz de gülelim dedi hoca. klasik. sonra anlattı kızlar, sonra hoca baya baya katıla katıla güldü. bi de üstüne espri yaptı. helal.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bir de "kendini de unutsaydın" demeliymiş konuşmanın bir yerinde. olmamış. otur yerine. bir..
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 terbiyesizler, sinavda gorursunuz siz.
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Az once sarsildim darisi sizin basiniza
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geçen inkılap dersi. yanımda arkadaş uyuyor. hoca gördü. laf çaktı falan uyanmadı adam. ciddi uyuyodu. gıgjjhj diye sesler geliyodu. dürttüm falan uyanmadı öle bir. biraz sonra biri ayağa kalktı anfinin sıralar BAAM diye çarpıyor. o sesten korkup 'ANAM' diye bağırarak uyandı herif. hocanın verdiği cevap 'evet anan tabi' hala gülüyorum
Öne çıkan mesajlar