descartes__ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aylardır faydalandığım bedava gprs olayı 1 mayısta bitiyor kullanıpta heberi olmayanlara duyurulur[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Almanya'dan senede bir gelen amcam geçen hafta geldi 1-2 gün içinde gidecek hemen bana iyi bir telefon söyleyin aldıriyim şuna yoksa içimde kalcak.(Manitaya 700 Euro'luk telefon almış uykularıma giriyo walla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31672 bu ne? bu topiğin ne günahı var 2. sini açıyosun ayıp ulan günah terbiyesiz... israftır ulan bu günah ulan... Topic hakkı bulamayanlar var...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 çok yavaş değilmiydi zaten :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yavaştı ama beleş olduğu için katlanıyordum şimdi telsim deniyorum aycelle göre nispeten hızlı[hline]yanlızlık hiçbir şeydir inanmıyorsan bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 telsim al ayda 5 milyon[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 amcan sana 9210 i alsin onu alamazsa 8990 aldir :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar