Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Arkadaşlar yeni bir sistem aldım özellikler ise şöyle ; Pentium(R) Dual Core CPU E300 2.60 GHZ 4 GB RAM 320 GB Hard Disk Ati Radeon HD 3450 Ekran Kartı(2042 Toplam Bellek Diyo Kaçlık Bilmiyorum) Arkadaşlar öncelikle ekran kartım kaçlık bilmiyorum bilgisayardan pek anlamadığım için ama asıl soruna gelince crysis ve need for speed gibi oyunları bu sistemle neden oynayamıyorum ? Sürekli takılıyor...Yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ekran kartından dolayıdır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o sistemle windowsu bile acabildigine $ukretmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 3dmark06 2500küsür alıyor , ki bunun anlamı oyunun ana menüsü gezersin anca :P min 3850 al veya 4830/4850 fln alırsan rahat edersin en basitinden "3450 review" yazıp benchmarklara/fps degerlerine bakınca anlıcaksın zaten, malesef oynatmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Esh said: o sistemle windowsu bile acabildigine $ukretmen lazim. peki arkadaslar bu arkadas boyle bir sey yazmıs bilgisayar kotumu yoksa sadece sorun ekran kartındamı ? not : bilgisayardan pek anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 arkadaslar bilgisayar kotumu yoksa sadece ekran kartı mı kotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bilgisayarın iyi ekran kartın kötü.4850 alırsan canavar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 bilgisayarda çok iyi sayılmaz ama ekran kartı dandikk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ekran kartı abi zaten diğerleri oyun oynanışını etkilemez, cpu güzel, ram ler fazla bile. ama güzel bi ekran kartı alırsan her oyunu rahatlıkla oynarsın. edit: bu arada bulmakta oldukça zorlanırsın muhtemelen ama 8600gts kullanıyorum ben gayet memnunum. zaten review lerde de fiyat performans olarak en iyilerden biri seçildi bir çok yerde. Sanırım oldukça da ucuzlamıştır 100 dolar civarına falan düşmüştür diye tahmin ediyorum bu kart. şu ana kadar hiç bir sorun çıkarmadı bana. bu konularda master falan değilim ama kullan öğren metoduyla tavsiye ederim sana 8600gts i. ha daha iyi fiyat performansı olan kartlar vardır arkadaşlar söylesin onları da. direct x 11 desteklemiyor diye biliyorum yalnız ben benim kart, bu da aklında bulunsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Daniel said: Esh said: o sistemle windowsu bile acabildigine $ukretmen lazim. peki arkadaslar bu arkadas boyle bir sey yazmıs bilgisayar kotumu yoksa sadece sorun ekran kartındamı ? not : bilgisayardan pek anlamıyorum... Arkadaş biraz abartmış. Problemin ekran kartından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar