hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sorunu "başka pencere açılmakmakta , copy paste gibi basit işlemler yapilamamakta , javascript uygulamaları kullanılamamakta" olarak tanimlayabiliriz. belirli bi süre düzgün çalişan NT tabanli işletim sisteminiz (örn: nt4 , w2000, wXP) sonra hatra verir. dosya kendi kendini kullanilamaz kilmaya çalişir. ne kullanilir ne kullanilmaz... Çözümü hakkinda bilgisi olan ?[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 aşağıdaki linkle tıkla orada en üstteki patch i indir. Tıkla[hline]Spartan Avalon uo shard GM [Bu mesaj Spartan tarafından 14 August 2003 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Spartan tarafından 14 August 2003 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Spartan tarafından 14 August 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 link için sağol ... bi ufak uyari yapiyim . en üstteki link XP için ( bende 2000 var mesela o 4. siradaki linkmiş :) )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yine bir ek bilgi .. eğer servicepack yüklemedi iseniz service packinizi yükleyin yukardaki linkten yine (next 45 tuşuna basip sizin için doğru olan packi bulun ) ayrica dil seçimini de yapmayi unutmayin boşu boşuna 33 mb indirmek te var [w2000 service pack 4 ün boyutu] neyse şimdillik sorun çözülmüş gibi gözüküyor ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 abiler ablalar piliz başka bi link verin tıklanmıyo calışmıyo bendede svchost hatası veriyo hiç bişe yapmıo makına eğer şimdi yapamazsam abim götürecek format attıracak başka bi adres verirmisiniz adres full değil sanırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bende bu svchost.exe den tam tamına 4 tane açık eskiden home kullanırken 1 veya 2 taneydi bi sorun mu var acep ?[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Hmmppz bende heveslendim biri cevap verdi die ühühü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 format attırmak yerine hdd'yi virüsler trojan backdoor ve worm için tarama yaptırtsın önce. Eğer hiçbişi yoksa demekki bi şekilde sistem dosyaları bozuldu. Çünkü bende backdoor vardı. Biri bilgisayara girmiş c ve d nin label ları değiştirmişti. labellardanda beni tanıdığı belli oluodu. Önceki 2 günde bilgisayar sapıtmıştı zaten. Windows'un bazı programlarını açmıodu. Services mesela. Desktop'da ikon taşıyamıosun. çift tıklayabiliosun ama yerlerini değiştiremiosun. İnternetten kopamıosun felan. Hepsi backdoor'un işi. 2. gün de o RPC terminated unexpectedly deyip restart atmıştı. 3. gün c ve d nin labelleri farkettikten sonra hemen kaspersky ile genel bir tarama yaptım backdoor buldu. Temizledim sonra kerio 3 beta kurdum. Windows'un bütün programlarına internete bilgi gönderme ve alma izni vermiorum. Paşa paşa çalışıo şimdi. (tabi icq, mirc, ie gibi bazı programlara full access verilio.)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bu arada güzel bir yazı var svchost.exe ile ilgili. http://www.ntfaq.com/Articles/Index.cfm?ArticleID=20609[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Catscratch, 15 August 2003 09:16 tarihinde demiş ki: format attırmak yerine hdd'yi virüsler trojan backdoor ve worm için tarama yaptırtsın önce. Eğer hiçbişi yoksa demekki bi şekilde sistem dosyaları bozuldu. Çünkü bende backdoor vardı. Biri bilgisayara girmiş c ve d nin label ları değiştirmişti. labellardanda beni tanıdığı belli oluodu. Önceki 2 günde bilgisayar sapıtmıştı zaten. Windows'un bazı programlarını açmıodu. Services mesela. Desktop'da ikon taşıyamıosun. çift tıklayabiliosun ama yerlerini değiştiremiosun. İnternetten kopamıosun felan. Hepsi backdoor'un işi. 2. gün de o RPC terminated unexpectedly deyip restart atmıştı. 3. gün c ve d nin labelleri farkettikten sonra hemen kaspersky ile genel bir tarama yaptım backdoor buldu. Temizledim sonra kerio 3 beta kurdum. Windows'un bütün programlarına internete bilgi gönderme ve alma izni vermiorum. Paşa paşa çalışıo şimdi. (tabi icq, mirc, ie gibi bazı programlara full access verilio.)[hline]This Cat Scratches Free. aynısı aynısı hiç bişe yapılmıyo dosya sürükleyemıon programın adını verirmisin catz? lütfen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ÖNCELİKLE said: arcane, 15 August 2003 09:01 tarihinde demiş ki: bende bu svchost.exe den tam tamına 4 tane açık eskiden home kullanırken 1 veya 2 taneydi bi sorun mu var acep ?[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Arcane , şimdi o svchost.exe nin çok açilmasinda bir sorun yok .. programin amaci sistemdeki ".DLL" dosyalarini sen programi çaliştirirhen aktif tutmak.. yani ne kadar program okadar dll okadar svchost.exe.. sayisinda sorun yok yani... AYRICA said: Erutan, 15 August 2003 08:55 tarihinde demiş ki: abiler ablalar piliz başka bi link verin tıklanmıyo calışmıyo bendede svchost hatası veriyo hiç bişe yapmıo makına eğer şimdi yapamazsam abim götürecek format attıracak başka bi adres verirmisiniz adres full değil sanırım[hline] adress ful ama senin şu anda svchost.exe çalişmaiği için iexploprer da hiçbir scripti kullanamiyorsun .. sitelerimizde günümüzde scriptlere çok dayandiği için işin zor, sana tavsiye (ben öyle yaptim ) restart et makinani hemen nekadar gereksiz program varsa kapa startupta çalişan , sonra direk bu sayfayi aç linke bas microsoftun dload sayfasina git . (bende en başta hata üretmiyor , 1-2 dk sonra açildiktan patliyordu svchost.exe).... SON OLARAK said: Catscratch, 15 August 2003 09:16 tarihinde demiş ki: format attırmak yerine hdd'yi virüsler trojan backdoor ve worm için tarama yaptırtsın önce. Eğer hiçbişi yoksa demekki bi şekilde sistem dosyaları bozuldu. Çünkü bende backdoor vardı. Biri bilgisayara girmiş c ve d nin label ları değiştirmişti. labellardanda beni tanıdığı belli oluodu. Önceki 2 günde bilgisayar sapıtmıştı zaten. Windows'un bazı programlarını açmıodu. Services mesela. Desktop'da ikon taşıyamıosun. çift tıklayabiliosun ama yerlerini değiştiremiosun. İnternetten kopamıosun felan. Hepsi backdoor'un işi. 2. gün de o RPC terminated unexpectedly deyip restart atmıştı. 3. gün c ve d nin labelleri farkettikten sonra hemen kaspersky ile genel bir tarama yaptım backdoor buldu. Temizledim sonra kerio 3 beta kurdum. Windows'un bütün programlarına internete bilgi gönderme ve alma izni vermiorum. Paşa paşa çalışıo şimdi. (tabi icq, mirc, ie gibi bazı programlara full access verilio.)[hline]This Cat Scratches Free. normalde virüsü bulamiyordu bende norton .. kıllandim safe moda attim , safe modda buldu ve sildi (Virus aramalari için SAFE MOD şart).. tabi silerken alet svchost.exe'yi bi şekilde bozdu.. UPDATE ederken o dosya yeniden yüklendiği için sistem tabil oluyor ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 oki dediğini yapıcam bakalım olucakmı zaten bendede 1 2 dk sonra patlıo svchost heheh işallah olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 holeyyyyyyyyy girdim 4 uncuyu indiriyorum türkçe ben,m türkçeye cevirdim indiriyorum su an işallah olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 özür 2 kere basmısım Düzeldimi simdi restart attım pc ye? OLDUUUUU ALLAHHH cok güzel (öhm dağıttık) cok saolun [Bu mesaj Erutan tarafından 15 August 2003 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 15 August 2003 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Var ya, hiçbir şeye para verilmese şu antivirüs programlarına verilir. Şaka maka deil valla.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Xp kullanicilari için SVChost sorunsalina ek bilgi : svchost hatasi verir vermez 1dk da kapanmasini önlemek [hline] control panel - Administrative tools - services ->Remote Procedure Call (RPC) ->Remote Procedure Call (RPC) Locator. ikisinde de üstten 3. özellikteki(adini unuttum) her restart computer <--> take no action olarak değiştirileceek[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 antivirüsler hakkındaki son post tamamen yanlış ama burası yasalara saygılı ve düzgün bir forum olduu için konuşmayı reddediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bayağı eski bi topic heralde ama konuşmayı reddediyorum nedir ya ? :) zorla mı konuşturuyoz sanki[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 http://www.netdestek.net/ adresinden cektigim yaklasık 900 kb lık bır patch sorunumu hallettı ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 lol koptum blademaster nolur konus ahhaah[hline][i]-->Four String Magic<-- time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Firewall ve antivirüs programlarına para verilir valla. Hala aynı şekilde düşünüyorum :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pekiiii, kaçak xp kullanan birinin bu linkteki patch'i indirmesinde bir sakınca var mıdır acep? benim bilgisayarcı kanka updateleri yapmamı filan da istemiyo, burdan dangıl dungul indirsem bişe olur mu? benim bilgisayarın verdiği hatalara benziyor semptomlar. safe mode'da virüs check yapiim bi de, kıllandım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bence patchi indirirsen zararı olmıyacaktır. Ama sakın update'leri yapma xp o zaman sapıtmaya başlıyor bunu daha öncede belirtmiştim.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Ben windows update ile çıkan kritik güncellemeleri yapıorum. Pek de bişi olmadı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveable_man Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 selam arkadaşlar. ben makinam eski olduğu için (p3 450 - 128 ram ... ) win 98 kullanıyordum, geçtiğimiz hafta win 2000 kurdum ilk defa... bu sorun bende de baş gösterdi, bilgisayar açıkken, internette değilken hata vermiyor ama, internete girdikten sonra, kimi zaman hemen; kimi zaman da bir süre sonra svchost hata verip kapanıyor ve daha önce de belirtildiği gibi "open in new window yapamama, copy paste yapamama, bir ikonu taşıyamama" vb. sorunlarla karşılaşıyorum. bu konu da uzuuun zamandır açılmamış... microsoft download sayfasından, tam olarak hangi linki tıklayacağımı ne yükleyeceğimi çözemedim. yardımlar için şmdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar